Category: | 2010-12-27 | 14:20:21

Chris brown och justin kommer göra en duett tillsammans


Chris Brown kommer att göra en duett med Justin Bieber. R & B-sångare bekräftat det på sin Twitter, skriver "jag och @ justinbieber fick en SKORV / SMASH rekord för alla fans där ute toppen av det nya året! 2011. "

Samarbetet faktiskt har antytts av Bieber sedan oktober i år när han tweeted, "Kinda hypade rt nu. för en ny singel slog sig ihop med en av mina vänner och en artist som jag brukade sjunga covers av youtube. BIG RECORD. SMASH! "Han gav senare hans fans en ledtråd genom att publicera ett klipp av honom som täcker Breezy's" With You ".

Förutom samarbetet med Breezy kommer Bieber göra ett land-pop crossover med Rascal Flatts för sitt nya album. När det gäller Breezy, har han slagit sig samman med brittiska rapparen Chipmunk i en låt som heter "Champion". En musikvideo till låten duett har nyligen debuterade. Den regisserades av Corin Tilley och filmade i Miami.

Det är oklart om Bieber / Breezy Låten är inspelad för den kanadensiska sångerskan nya album eller den amerikanske musikern nästa försök eftersom båda förbereder sig för sin nästa studio omgångar. Dock är "Champion" spår bekräftats Chimpunk's 2011 album "Transition".


Postat av: Anonym

snälla de gördet, det skulle bli AWESOME sjukt grymt!

2010-12-27 @ 14:24:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: