Category: | 2010-08-30 | 22:42:14

om justin fick vara danny i grease skulle han vilja att miley cyrus skule vara sandy

Justin Bieber tror han är en idealisk person att fylla John Travolta skor och ta på sig rollen som Danny i en nyinspelning av 1978 film musikaliska Grease. Justin sa: "Det skulle vara roligt. Det har varit talat om en hel del under årens lopp, men det skulle vara häftigt att spela Danny. "Faktum är att han redan har en uppfattning om vem han vill att stjärnan som Danny's Aussie kärlek intresse, Sandy - en roll som härrör från sångerskan / skådespelerskan Olivia Newton -John.

"Om jag var tvungen att hämta min perfekta Sandy jag skulle gå på Miley Cyrus utan att tveka. Hon kan sjunga, dansa och agera "," Somebody To Love "idol, 16, berättar Londons The Sun.

Justin vill också lite mer av hans favorit damer att ansluta sig till rollistan för hans fantasi film.

"Jag skulle verkligen vilja trevliga människor att spela huvudrollen i den. Skulle inte Susan Boyle gör en fantastisk rektor McGee? Vi skulle bara behöva skriva in det i manus att hon bröt sig in i låten. Jag är besatt av Susan Boyle. När jag tittar på hennes ursprungliga audition den gör håret på nacken stå upp. "

"Jag skulle älska att ta med Cheryl Cole i filmen och om hon var uppe för det. Hon skulle se bra ut på Rydell High cheerleading uniform. "Justin är också ryktas att i samtal att göra om Tillbaka till framtiden!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: