Category: | 2010-08-16 | 14:49:09

justin gav ut en hackers nummer på twitter

Den kanadensiska sågnerskan, verkar ha använt hans enorma inflytande på mikro-bloggning(ingen aning, om vad dem menar me de ? någon som vet?) att straffa en ung fiende.

I lördags kväll så gjorde Bieber 4.500 tusen anhängnare rysare en chans att tala till sin hjälte.
Där det stod: "Alla ringe mig [telefonnummer] eller smsar".

twitter meddeandet togs snabbt bort, men innan det försvann retweeted ett Bieberfan det, en så kallad Belieber.

De som tog sig mod att ringa, blev sedan besvikna av att det inte var justin.

Nummret tillhörde inte BIeber utan istället till en tonråing med namn Kevin Kristpoik som bor i Detroit.som tjänade en viss ryktbarhet bland Bieber-obsessives tidigare i år genom att erhålla den kanadensiska sångerskan privata telefonnummer efter att ha brutit in i Twitter-konto på en av hans vänner.

Kristopik egna Twitter-konto har nu tagits bort, men New York-skvaller hemsida Gawker har publicerat kopior av tweets han påstås ha skickats efter hans telefonnummer publicerades online. 

En utav tweetsen var: "Jag har aldrig bett om det, här @ justinbieber ad-" och "jag gillar fortfarande honom, men detta var så lågt."

En YouTube-video nyligen upplagd av Kristopik visar sin iPhone belysning med textmeddelanden och telefonsamtal från alla belibers. 

Bieber, 16, har inte gjort någon kommentar om det inträffade eftersom hans ursprungliga tweet togs bort.


okej både tweeten justin twittrade och videon som han Kristopik la upp på youtube, är borta. så aa :/ det var de. men där fick ni veta sanningen om nummret haha ;D

Postat av: Alex

Vad är dit tälefånnummret

2013-05-09 @ 21:35:02

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: