Category: | 2010-04-08 | 20:45:18

förlåt för dålig uppdatering

förlåt förlåt förlåt för så dålig uppdatering idag. Men Sofia har varit på en lång resa påväg hem till Sverige.Och jag(Lina) kunde bara blogga på morgonen för sen har jag haft basket hela dagen. Men nu ska vi blogga som vanligt igen :)
Och förresten vi blir otroligt glada för alla positiva kommentarer ni skriver. Vi blir så glada så att vi inte vet vad vi ska svara. Ni är helt enkelt guldvärda! Och vi blir så glada att det inte bara är en person som kommenterar utan det är fler! :)

Men aja nu ska vi snacka om Justin Bieber. Just nu så är Justin på Late Night Show med Jimmy Fallon. Jag skrev ett INLÄGG idag tidigare om det. Att man kunde skicka in en fråga till Justin som dem KANSKE tar upp där nu då.
Men det jag inte fattar är att Late Night Show om det är samma som Saturday Night Live. För jag såg på Justindrewbieber.blogg.se att dem skrev att Justin var på Late Night Shoew med Jimmy Fallon nu. Men är inte det på Lördag han ska vara där och nu är han och repar med dem?
Såhär har iallafall Justin skrivit på twitter :

Första tweeten betyder : tid för SNL(Saturday Night Live) reppning... Lite sång lite skratt

och andra tweeten har han twittrat ett fan.

sista tweeten : spelat basket(tack så jätte mycket S:)), förra kvällen.. sen en film.. sen kunde inte sova. varför? SNL.

Postat av: S

''hooped'' är typ spela basket eller jag tror det iallafall :P

2010-04-08 @ 21:05:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: