Category: News! | 2017-01-08 | 20:05:07

Denna låt jag lyssnar på när..

..Jag är glad:
 
 
Jag vet inte varför denna har blivit en så positiv låt för mig men jag bara älskar att lyssna på den när livet är som bäst. Man kan dansa till den, hoppa och sjunga med utan vidare. Texten är ju super, så det är ju också ett plus!
 
..Jag är ledsen:
 
 
Denna låten kan jag knappt lyssna på alls, för den får mig bara att gråta. Men när man är ledsen och redan gråter så ä l s k a r jag att lyssna på denna! Texten är så himla fin, men jag vet inte riktigt vad som gör den så ledsam (för mig). Perfekta låten när man är nere, men inget jag kan lyssna på när jag sitter på bussen.. 
 
..Jag är nervös:
 
 
Ser ni att jag älskar Believe albumet? Hehe ;) Men denna låt lyssnar jag alltid på när jag är nervös för någonting. Det kan vara prov som jag ska göra, ringa ett jobbigt telefonsamtal eller något annat. Den får mig att liksom våga och tro att jag klarar det. Att jag ska tro på mig själv - precis det låten handlar om! Älskar denna låten.
 
..Jag är arg:
 
 
''I'll show you'' är min favoritlåt just nu. Denna lyssnar jag ofta på när jag är arg eller frustrerad. Dels för att den är ganska lugn så att den får mig att liksom lugna ner mig själv, men i vissa fall när jag vill av någon konstig anledning bli ännu argare så blir jag så arg på texten. Justin sjunger så tydligt att han bara är en människa och att folk tror att han klarar allt. Att man kan hata på honom för ingen anledning och sen att han ska ta allt med en nypa salt. Usch för vissa människor! Skulle aldrig göra så mot honom, vi som är hans beliebers måste respektera han. En väldigt fin sång, trots allt <3
 
..Jag hatar mig själv:
 
 
Detta har blivit en låt som jag bara kan se som negativ. Missförstå mig rätt - jag älskar låten. MEN jag lyssnar hela tiden på den när mitt självförtroende är nere på botten eller när jag känner att jag är sämst. Det Justin sjunger vill jag bara sjunga till alla som jag hatar just då. Kanske låter sjukt i vissas öron men vi alla tycker olika!
 
Vilka Justin Bieber låtar är era favoriter? 
 
//Nora 
Postat av: Anonym

Såå bra skrivet Nora!! //Bloggade här innan

2017-01-08 @ 22:47:57
Postat av: belieber

Så bra skrivet! Ett roligt inlägg!

2017-01-10 @ 19:48:08

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: