Category: Purpose Tour -16 | 2016-10-17 | 20:51:57

Hanna Rabe's Bieber-experience

Här kommer Hanna Rebe's (en läsare) Bieber-experience!
 
Min Bieber experience från Köpenhamn den 2 oktober 2016.
 
Dagarna gick och det närmade sig jag blev nervösare och nervösare efter varje dag som gick. Dagen är kommen idag ska jag äntligen få se min hjälpte mitt allt för andra gången. Jag hade ståplats och gick med mina två syskon. Vi åker till Köpenhamn (bor i malmö) vi blev sena så jag fick en klump i magen att vi inte skulle få bra platser. Vi kommer fram till Köpenhamn och försöker hitta något ställe där vi kan ta med mat till kön, alla ställen var FULLT med människor som skulle till Bieber.
 
Jag fick ännu mer stress i kroppen men visste ändå att jag skulle se han och höra hans underbara röst. Efter 1-2 timmar går vi mot arenan och det är så MYCKET folk överallt köer som är hur långa som helst och vi vet inte vart vi ska, vi går mot vår entré där vi skulle in, det var kö från två olika håll och en stor klump i mitten. Vi ställer oss i den klumpen och fattar ingenting, de börjar släppa in folk, så vi bara går med. Vi kommer fram till en tjej som ska kolla våra biljetter, hon kollar de och ger oss vars ett band och vi springer in, vi fick väldigt bra platser. Folk börjar gå mot sidan ingen förstår vad som händer, min syster går fram och kollar och skriker KOM så vi går mot henne och ser en liten kö, vi stället oss i kön. Vakterna börjar skrika "STOP RUNNING, WE WILL STOP HERE IF YOU GUYS DON'T STOP RUNNING".
 
Vi kommer fram till vakterna de släpper in oss till GOLDEN CIRCLE jag får panik i hela kroppen och går lugnt fram och ställer mig i GOLDEN CIRCLE. Vi kom 3 meter ifrån Justin Drew Bieber. Jag fick ett rus i kroppen och blev så jävla glad, förbanden spelar och lamporna släcks och där kommer han ner i en "låda" och min hjälte står där och sjunger. Kunde inte fatta det, när let me love you börjar så stannar han och kollar mig rakt i ögonen, pekar på mig och ler. Jag kunde inte förstå att mitt allt står och pekar på mig, kollar mig rakt i ögonen och ler. Konserten var slut, jag var så glad/lycklig/ledsen på samma gång. Vi går ut och åker hem, jag går in på Twitter och lägger ut en bild från konserten JÄTTE många gillar den och btw Justin följer mig på Twitter. Nästa dag kommer och jag förstår inte vad som hände dagen innan. 
 
Postat av: Anonym

Vad heter du på twitter? Bästa Justin!!!!<3

Svar: Jag, Elvira, heter @elvirawz
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-10-18 @ 20:32:04

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: