Category: Artiklar/Tidningar | 2015-02-02 | 10:18:43

Fans försökte bryta sig in hos superstjärnan

Justin Bieber fick ett ovälkommet besök i sin bostad. Av ett par 12-åriga flickor. Då tog han det ena fanets mobiltelefon.
 
Förra helgen fick stjärnan syn på två 12-åriga fans som försökte ta sig in i hans hem. De två Justin-kranka flickorna hittade ett hål i grinden utanför stjärnans hus. När de tagit sig in på gården klev de rakt in på ett poolparty där Justin och hans vänner roade sig för fullt. 
 
Stjärnan såg rött när han fick syn på 12-åringarna varpå han skällde ut dem och konfiskerade den ena flickans mobiltelefon. Men slutet gott, allting gott. Bieber, som inte kallade på polis vid händelsen, fick dagar senare förannonserat besök av fansen - och mobiltelefonen lämnades tillbaka.
 
 
Jag blir nästan arg när jag läser det här. Visst, jag skulle också göra nästan allt för att träffa Justin men att bryta sig in i hans hem är över gränsen, inte konstigt att Justin blev arg. Det skulle vilken människa som helst bli.
 
Postat av: Tussan

Det där var över gränsen hans håll i grinden måste lagas på en gång. Jag hade nog oxå blivit både rädd och arg .

2015-02-02 @ 12:02:25
Postat av: Ajla

Kan inte fatta att dem gör så, förstår Justin helt. Till och med jag blev en gång arg på några av min lillebrors vänner när de gick och försökte öppna några dörrar till värt hus och det var för att de letade efter min lille brorsa. Så kan fatta hur Justin känner sig och jag håller fullständigt med Tussan, de borde fixa hålet.

2015-02-02 @ 18:17:55

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: