Category: News! | 2013-05-26 | 12:46:54

Alfredo och Josh svarar på lite frågor om Justins nya musik på Twitter



Det verkar som om Justin Bieber kommer att överraska sina fans igen med hans nya musik som är på väg, en sammanställning med några av de mer än 240 låtar som han skrev undertiden han turnerade med Believe Tour.

Medan media skapar rykten och försöker ge en negativ bild av Justin, så är han i studion och fokuserar och producerar låtar till hans fans Beliebers, men också för att ge ett svar till alla som undrar hur han mår och har det nu. Man kan säga att alla frågor som alla har, kommer han svara på i sina nya låtar, de är verkligen verkliga.

Alfredo Flores som är en vän till Justin men även tour prodcent, svarade på ett fans tweet på twitter. Han svarade: han ser fram emot tills alla fans får lyssna Justins låtar som han skrivit.



Josh Gudwin har arbetat med JUstin med det nya albumet och han svarade på massa frågor igår från fans om albumet.




Här svarade han till ett svenskt fan som frågade om Justin kommer komma tillbaka till sverige.



 

Postat av: alina

Jag förstår inte, menade han att Justin kommer?

Svar: nja, asså han svarade liksom ja, varför skulle han inte komma tillbaka?så asså han kommer ju komma till sverige en gång till, men det kan ju bli om 1 år eller 5 år, det är ju ingen som vet. Jag tror han menade/svarade så..
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-26 @ 16:08:52
Postat av: Tussan

ska bli spänade med hans nya album man får nog svar på frågor och rykten. Tycker media kanske oxå behöver lite semester oxå (-;

Svar: Ja, det tycker vi med. Ja det kommer man säkert få, och man får veta liksom den äkta sanningen från själva justin, det är coolt och bra.ja, precis! det behöver dem verkligen, om dem inte vill ha semester så kan dem ju försöka lägga all energi på någon annan artist.. dem är helt sjuka. paparazzisarna är som maskiner, slutar aldrig!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-26 @ 22:01:23

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: