Category: Jelena | 2013-01-15 | 23:44:06

Selena på Lägenhets Jakt för att komma bort från Justin?

Selena var enligt källor på jakt efter en lägenhet i LA den 14 januari och det här var bara en dag efter at thon hängt med Barbara Palvin på Golden Globes efterfest! Kanske upptäckte hon något som har gjort henne till att början om helt med sitt liv igen?

Håller Selena Gomez på att försöka vara så  långt ifrån Justin Bieber som möjligt? Selena var enligt rappoterar ute och letade efter en ny lägenhet den 14 Jan, efter att hon sågs på ett kontorsbyggnad i LA.Hon såg ut som hon var mitt i en intensiv textning, kanske med Justin?

Selena Kan Inte Lita på Justin

Selena och Justin har gått igenom mycket under dem senaste månaderna. Först så blev Justin fotograferad backstage på Victorias Secret Fashion Show den 7 Nov, med modellen Barbara Palvin. Sen nästa dag så sågs dem på broadway för att se Lejonkungen den 8 Nov. Selena postade ett foto på henne och Justin tagit bara några timmar tidigare, som såg ut att möjligtvis vara i ett hotellrum i bakrunden.

Selena lade upp bilden av Barbara, Justin och Lil Twist den 9 Nov. med förklaringen “…” och det här gjorde så att alla började undra, hände det någonting mellan Justin och Barbara? Efter att dem gjort slut ett par antal gånger och Selena stormade ut från en resturang, det såg ut som om justin och Selena skulle fixa allting.

Men då lämnade Selena deras Nyårssemester i Puerto Vallarta Mexico med Justin tidigt, efter enligt rappoterar kommit in I stor fight med Justin ang. Barbara! Cindy Adams, en krönikör för  The New York Post rappoterade att dem två kom in I ett bråk på deras hyrda hotell de vistades på den 30 jan och sedan så åkte Selena ifrån hotellet och gömde sig på The Ritz och flög hem nästa dag. De två har sedan inte återförenats trots att Barbara har sagt att det inte pågår något mellan dem tv.


Selena var med Barbara på.Golden Globes efterfest och kanske fick dem senaste nyheterna om honom


Selena dök upp på Warner Brothers efterfesten med sina väninnor och Spring Breaker‘s medarbetare stjärnor-  Vanessa Hudgens och också Ashley Tisdale och Sarah Hyland. Sedan helt plötsligt vid en tidpunkt så stor hon och poserar för en bild med Barbara, och vi drar slutsatsen att toppämnet måste ha varit Justin.

Det var kanske därför hon sags flörtande med The Hunger Games stjärnan Josh Hutcherson.





    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: