Category: My Bieber Experience | 2013-04-27 | 22:18:00

Ebbas Bieber upplevelse - 23 April 2013


Hej! Ebba heter jag och e 14 år och tänkte skriva min upplevelse när jag för första gången få se min absoluta favorit människa!

När jag väl hörde att ticnet skulle släppa mer biljetter vart jag så taggad och ringde mamma så hon kunde gå in på ticnet och boka, men det vart något fel och hon sa att hon inte fick biljetter själv vart jag jätteledsen och tänkte att jag aldrig kommer få se honom, sen så ringde mamma igen och sa att hon hade skaffat biljetter på en annan sida, vip sapphire och jag blev så lycklig att jag började gråta när jag var i skolan, jag ringde min kompis och sa att vi skulle på Justin bieber konsert och vi var så lyckliga och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag sprang runt i trappor tills dagen jag och min kompis skulle åka till Globen jag var sååå himla hypad, glad allt på samma gång liksom! Vi ställde oss i kön typ 1,5 timme innan in släppet eftersom vi ville få så bra plaster som möjligt. När vi väl kom in fick vi dom bästa platserna! Herregud jag vart ännu mera hypad (om det ens gick) vi kollade på det här förbandet kom inte ihåg vad dom hette men dom var helt okej. Vi väntade och väntade och till sist började nedräkningen och jag började gråta förfullt jag tänkte "Shit jag kommer för första gången se personen som jag dyrkat i 5 år om bara 9 ynka minuter!" Och jag höll på svimma och allt. Och så sen när Justin kom in stod jag bara där och grät att äntligen få se honom gjorde mig så himla lycklig!

Och innan han kom in vi som satt på kortsidan taggade upp alla typ, vi gjorde vågen, stampade med fötterna på golvet, skrek "We Want Justin!" Det var såå himla kul alla var så glada! Jag kommer minnas denna dag hela mitt liv att jag äntligen fick se Justin prinsen i mina drömmer höra honom sjunga var liksom magiskt! Jag hade inte öron proppar eftersom jag ville höra allt, precis allt! Och det gjorde jag och sen när konserten var slut började gråta över att jag hade fått sett Justin och jag kommer aldrig glömma det!
Postat av: Sanna

Följer justin dig på twitter? Om han gör det, hur gjorde du för att få han att göra de?

Svar: Han följer mig(Lina), det var precis i början har blev känd, så då var det inte lika många som det är nu som visste om honom. Men jag skrev bara en tweet som jag ångrar så mycket nu.. Justin hade åkt segway till mcdonalds eller va det var. då skrev jag bara EN tweet : gud vad kul, justin åkte till mcdonalds på sin segway. något sånt skrev jag. Då följde han mig.. haha :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-27 @ 23:45:21
URL: http://tautas.blogg.se
Postat av: Tussan

Hahahahahaha. följer han dig fortfrande?

Svar: Justin? på twitter? Ja , mig(LIna) följer han :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-29 @ 13:07:45

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: