Category: News! | 2012-04-09 | 14:53:36

Justin: "One Direction kommer bli det största pojkbandet i världen"


Justin Bieber tror amerikanska flickor kommer att gå "galen" för en riktning eftersom de är "äkta bra killar" och han tippas dem att vara det största pojkband i världen.
Han citeras av Daily Mirror tidningen som säger:
"De enda killarna från en riktning kommer att ha mycket roligt.
"De ser bra ut, de låter bra och när du lägger sina brittiska accenter i mixen är de amerikanska tjejerna att bli galen för dem.
"Visst behöver du talang, men du måste vinna över den amerikanska allmänheten, det är vad det handlar om. En riktning är äkta goda.
"Branschen behöver ett nytt pojkband, och i slutet av detta år kommer de att vara det största pojkband i världen."
Justin avslöjade han vet en big-name kändis som har hots för en riktning Harry Styles - som är i gruppen tillsammans med Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan och Zayn Malik - men han har blivit "tystnadsplikt".
"Jag vet redan en av de största konstnärerna i världen tycker Harry är så varmt , men jag har tystnadsplikt. "
En riktning gjorde en etta med sin debut album "uppe hela natten" förra månaden, medan turné i landet till stöd för Big Time Rush.
Justin Bieber tror att amerikanska tjejer kommer bli "galna" i One Direction eftersom de är "äkta bra killar" och han tippar på att de kommer bli det största pojkbandet i världen.

Det här sa Justin till Daily Mirror newspaper:
“The single guys from One Direction are going to have a lot of fun.

“They look great, they sound great and, when you add their British accents into the mix, the American girls are going crazy for them.

“Sure you need the talent, but you need to win over the American public, that’s what it is all about. One Direction are genuine good guys.

“The industry needs a fresh boy band, and by the end of this year they will be the biggest boy band in the world.”

Justin avslöjade att han vet en kändis som tycker att One Direction's Harry Styles är het- som är i gruppen tillsammans med Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan och Zayn Malik - men han har "tystnadsplikt".

“I already know one of the biggest artists in the world thinks Harry is so hot, but I have been sworn to secrecy.”

One Direction's debut album "up all night" blev en hit förra månaden, medan de hade en turné i landet för att stödja Big Time Rush.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: