Category: News! | 2011-11-25 | 17:03:47

Justin: sluta ge Mariah Yeater för mycket uppmärksamhet!


Justin Bieber vill media att sluta uppmärksamma Mariah Yeater.
Mariah Yeater fick stora rubriker tidigare denna månad efter att sensationellt hävdar Justin hade impregnerade henne under en backstage rasar för 30-sekunder vid en av hans konserter i Staples Center, Los Angeles förra året, rapporterar Daily Star.
Justin tog frivilligt ett DNA-test på fredag ​​18 nov i ett försök att få ett slut på skandalen och han vill media att sluta ge Yeater rampljuset.
"Jag behövde inte göra det (DNA-test), jag gjorde det för att jag ville, jag ville bara att allt ska vara ute i det öppna och vara som, Lyssna, det finns ingen anledning att detta ens vara en diskussion. Det borde inte ens vara en diskussion. Om jag måste ta det, om jag inte måste ta det, jag ska ta det bara för att, det bara var begripligt ", sade han utsikten.
"Jag vet inte ens om hon kommer ta det eller inte, jag vet inte ens ... Jag är inte ens uppmärksam. Jag tror att vi `re ta för mycket uppmärksamhet åt den här tjejen som bara ville, du vet, (FAME)," tillade han.
Justin Bieber vill att media ska sluta ge Mariah Yeater uppmärksamhet.
Mariah Yeater fick stora rubriker tidigare denna månad efter att hon hade hävdat att Justin hade gjort henne gravid backstage vid en av hans konserter i Staples Center, Los Angeles förra året, rapporterade Daily Star.
Justin tog frivilligt ett DNA-test på fredagen den ​​18:onde november, i ett försök att få ett slut på skandalen och han vill att media ska sluta ge Yeater rampljuset.
"Jag behövde inte göra det (DNA-test), jag gjorde det för att jag ville, jag vill bara att allt ska vara ute i det öppna och vara som, Lyssna, det finns ingen anledning till att detta är en diskussion. Det borde inte ens vara en diskussion. Om jag måste ta det, om jag inte måste ta det, jag kommer ta det bara för att, det var bara begripligt ", sade han till The View.
"Jag vet inte ens om hon kommer ta det eller inte, jag vet inte ens ... Jag är inte ens uppmärksam. Jag tror att vi ger för mycket uppmärksamhet åt den här tjejen som bara vill ha, du vet, berömmelse" tillade han.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: