Category: News! | 2011-07-10 | 19:13:57

Someday säljer bra!


Justin Biebers försäljningar går bara uppåt! Biebers nagellacks samarbete med Nicole av OPI har sålt över miljoner flaskor och nu, enligt färska rapporter, sålde Biebers doft för kvinnor Someday $ 30.000.000 Macys. Detta är ett imponerande antal att börja med, men bara tiden kan visa om doft-försäljningen kan nå 100 miljoner euro inom det första året.

Someday är en romantisk doft med blommiga toner och en söt liten rund flaska med ett hjärtformad hals som var avsedd att se ut som en vacker blomma. Det är en ungdomlig och lekfull doft som unga flickor bär i hopp om att känna sig närmare sin favorit tonårings idol!

Det verkar som att dagens kändisar är mer än bara komikers eller sångerskor. Alla möjliga kändisar har börjat med sina egna produkter. Som omfattar allt från t-tröjor, dockor samlare, och naturligtvis en doft eller två. Det ser ut som Justin har ett knep för att skapa kosmetika och skönhetsprodukter, eller kanske det barahans trogna fans som vill ha en bit av allt han skapat. Har du provat hans nya doft än? Vad tror du (eller hoppas) att Justin skapar härnäst?
- Justinbiebersource.org
Postat av: Johanna

Kommer den komma till Sverige??

Håller tummarna♥

2011-07-11 @ 10:34:39
URL: http://littlehorse.bloggplatsen.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: