Category: | 2010-12-12 | 17:13:57

svar på kommentar

Anonym om visste ni att..:
älskar '' visste du att '' men dom är ju inte sanna direkt ;) det ju vissa saker som är det men inte alla, det är ju bara något bieberfan som kommer på alla dom där om ni inte redan visste det :)

svar : va kul att du gillar när vi gör sånna visste du att..
vissa kan vara sanna inte vet jag vem det jag tror på lägger jag upp :) och det får vi ju hoppas är sant och jag tror att det är det också..



12 December, 16:32  
Nora om visste ni att..:
Heej!Asså jag vet inte jag kanske e lite efter men e det sant att justin inte kommer till sverige nästa år på hans europa turne, tacksam för svar.
P.S:Sjukt bra blogg<3

svar : never say never ;) haha nej men justin kommer komma till sverige, jag är 98% säker på att han kommer komma. Jag tror inte att han skriver sverige ja kommer på min world tour på sin twitter, och sen kommer han inte? jag har lagt upp tusentals bilder på när han skrev de. Och dessutom så började det ryktas om att justin inte kommer komma till sverige när datumet för danmark kom ut. Då började alla tro på msn.se som skrev att justin inte kommer komma till sverige på hans tour bara för att han besöker danmark och direkt efter spanien. Det är klart dem blandar lite så att dem kommer tillbaka till "samma område" igen. jag tror att de kommer bli nån gång i juni-juli han kommer komma hit. Direkt när vi får reda på när, var hur mycket biljetterna kommer kosta kommer vi lägga ut de på bloggen, så håll utkik! OCH tro inte på allt som står i tidningarna och allt. Blir så jävla irriterad att ni går på vad som helst. gör inte de! JUSTIN KOMMER KOMMA TILL SVERIGE!
jag blev inte sur på dig nu , de va jättebra att du skrev den här frågan så att ja kunde förklara ;) jättebra fråga. de är bara att fråga på. vi är jätteglada för att du läser våran blogg, underbart! du är guldvärd!
Postat av: wilma

visste du att Justin är tillsammans med Jasmine nu :oo, aldrig vart det förut men han är det nu men hon vill inten att det ska komma ut :ooo

2010-12-12 @ 18:02:20
Postat av: Anonym

dem flesta ''visste du att'' är tagna från intervjuer. när justin får en fråga kan hans svar bli ''visste du att''

som tex: justin, har du syskon?

om han då svarar: jag har två syskon,

då blir det ''visste du att justin ahr två syskon?''

så det är ju liksom sant :)

2010-12-12 @ 18:16:38
Postat av: Nora

Tack så mycket för svaret! Föresten är det ni som är guldvärda för att ni uppdaterar bloggen typ hela tiden och skriver intressanta inlägg, men tack för svaret<333

2010-12-12 @ 20:00:54
Postat av: madeleine

kan jag få hans msn snälla

2010-12-31 @ 12:04:32
URL: http://[email protected]

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: