Category: | 2010-08-12 | 13:41:46

Jackie Evancho tar över justin bieber?

Jackie Evancho skickade in hennes audition via YouTube - och den stora rösten kommer ut från hennes lilla kropp ger dig gåshud! Men tror du hon kommer stjäla Justin Bieber YouTube?

America's Got Talent gör något annat på tisdag kväll, med handlingar som ingen hade sett förut, som hade att inkomma videsor via YouTube.
En av de akter som var Jackie Evancho, en mindblowing liten flicka som sjöng, för att citera domaren Piers Morgan sa, "som en ängel." Sedan YouTube och Google har i brand med människor som vill se för sig själva. Vi kan inte avgöra om hon är mer än Justin Bieber (YouTube känsla) eller Susan Boyle (fantastisk röst som kommer från en helt osannolik person), men domarna var klart blåst bort.

"Vi sade från början att detta var skrämmande," domare Howie Mandel berättade Jackie efter att hon slutade med en stående ovation, "allt vi vill göra är att konstatera att ett ögonblick, som en pärla, som en stjärna ... och detta är det ögonblick. Du är stjärnan. "

Piers kallade det "ett av de mest enastående prestanda jag någonsin sett", och kommenterade att "i morgon, Amerika kommer att bli galen över en liten flicka som sjöng som en ängel."

"Det känns som jag ska brista ut i tårar!" Jackie svarade på kuttrande domare. Vi vet hur hon känner. Vi är där med henne. Faktum är att vi kommer att titta på det igen, just nu.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: