Category: | 2010-06-10 | 22:13:49

Clara var där!

Jätteroligt att du ville dela med dig av minnet och lite bilder från FM Summertime Ball ! jag tror att vi alla är väldigt avundsjuka på dig! haha.

såhär såg alltså Claras biljett ut:


Och här har vi då Gilette Stadium!


såhär skrev Clara till oss (hoppas det är okej att vi skriver det här. det tas bort om du vill det):

hej hej.

som sagt så var jag ju i London när Justin också var där. jag visste sedan innan att han skulle uppträda i london. jag hade kollat på biljetter men de var slut. Jag åkte ändå till wembley stadium för att kolla om man kunde köpa biljetter där men det kunde man inte. Jag åkte därför tillbaka in till stan och kollade runt lite om man kunde köpa någonstans där. jag gick in i en affär och frågade om de visste var man kunde hitta en affär som sålde biljetter. Tjejen i kassan sa att man kunde det lite längre ner på gatan, så jag gick dit. och det första jag ser när jag kommer dit är en stor skylt som det står capital fm summertime ball ikväll. och så stog det alla kändisar som skulle vara med, och såklart så stog Justin Bieber först :)
Jag gick in och frågade om det fanns några biljetter kvar. Och det gjorde det !!!! jag fick biljetter till pitch standing. alltså stod man på planen framför scenen. När jag kom dit var det redan JÄTTE mycket folk, kön var hur lång som helst. till slut kom jag in och fick jätte bra platser. jag såg scenen bra och de som uppträde på den. jag stog inte längst fram men ändå väldigt långt fram till skillnad från de som stod längst bort.
Men tyvärr så glömde jag min kamera hemma i Sverige så jag kunde inte ta bilder eftersom min mobil kamera är jätte dålig. men jag filmade hela justins uppträdande!!!!
Man fick ingen autograf eller något, men han kastade ut sin keps ut i publiken. Fatta vem som fick den. jag skulle DÖ om jag fick den :)
Det fanns inte så mycket justin bieber saker i london. men det fanns några få tröjor, böcker, kalendrar och klistermärken. Jag köpte en kalender, tre böcker och klistermärken. så jag har bombat min mobil och ipod med klistermärken :) Köpte även en stor affisch på justin efter konserten ! och fick två stora affischer i de två böckerna :)
När jag kom hem köpte jag även en tröja och en nyckelring på internet !!!:)

Ja det var det !! Det var iallafall  jätte roligt att se honom live, och jag hoppas att han kommer till sverige så att jag kan få se honom live igen :D
jag kunde inte skicka alla bilder jag ville :S jag vet inte varför men men...
Kramisar !!!! /Clara

Återigen tack Clara!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: