Category: News! | 2013-08-06 | 10:59:19

Justins bil träffades av sten - en i säkerhetsteamet under utredning

Enligt E! News har polisen i Southampton, NY bekräftat att en i Justins följe är under utredning för en påstådd nedslagning som inträffade ca 04:00 under lördag natt utanför South Pointe Nightclub.

Myndigheterna var inte kallade till fallet, men en talesman hos polisen sa att den oidentifierade manliga offret gick till Peconic Bay Medical Center vid lunchtid under söndagen och ska senare lämnat in ett klagomål om misshandel.

I en film som erhålls av E! News, där Justin bar en svart T-shirt och en röd bakvänd keps, ses han på en parkering med hans crews SUV:s när den påstådda grälet bröt ut mellan en klubbbesökare och en av Justins livvakter, men Justin var inte inblandad och anses inte vara misstänkt.
 
The South Pointe Nightclub sa i ett uttalande:
''Polisen utreder för närvarande en händelse som inträffade utanför från egendom och längre ner på gatan från South Pointe där Justins BIebers säkerhetsteam konfronterade en enskild efter att deras bil träffades av en sten efter 04:00. Polisen har bekräftat att händelsen inte inträffade på klubben eller på vår egendom och att grälet inträffade utanför vår egendom. De har frågat personal på South Pointe att inte kommentera ytterligare eftersom det är en polisundersökning''.
 
 
 
Postat av: Anonym

Wow ingen bryr sig, hoppas han blir påkörd nästa gång.

2013-08-07 @ 20:07:31
Postat av: jasmin

wow, du har ju verkligen aning! Jätte fin blogg!

2013-08-07 @ 20:12:30
URL: http://stereolove.blogg.se/
Postat av: Matilda

Anonym, du verkar ju bry dig. Eftersom du orkade kommentera

2013-08-18 @ 08:34:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: