Category: Artiklar/Tidningar | 2011-05-17 | 11:09:20

Britney: "Jag och Justin är mycket lika"

Justin Bieber är en "mini jag", säger Britney Spears, eller åtminstone det är vad Britney tycker. Efter att ha sett Justin Biebers nya film, "Never Say Never," sa Britney att det förvånade henne att se likheterna mellan henne och den tonåriga heartthrooben.

Den tonårings- killen från Kanada följer i Britney's fotspår när det gäller att en ung tonåring turnerar världen runt. Britney likställer hennes erfarenhet av hennes första turné och vad hon gjorde för intervjuer då hon först gjorde det stora, samma som Justin gör i dag, enligt Hollywood Life

Justin och Britney delar en intressant humor också, sa Britney. Medan Justin är känd som en upptågsmakare, kan Britney inte sluta sig till att skratta åt andras olycka. Om någon snubblar, faller eller snubblar, kan Britney inte låta bli att skratta. (Hon är noga med att tillägga, om någon blir skadad hon inte skulle skratta.)

Britney ser Justin och sig själv som mycket liknar människor på grund av den unga åldern att de två första kom till stjärnstatus. Båda började i tonåren. Hon tycker också Justin är cool och finner det glädjande att hon kan relatera så nära med honom.




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: