Category: Jelena | 2011-03-11 | 16:54:43

Selena Gomez och Justin Bieber pratar i telefon hela tiden

Selena Gomez and Justin Bieber

Paret
har använt all sin lediga tid att tala med varandra i telefon medan Justin uppträder på den brittiska delen av sin världsturné.

"Justin kommer att bryta hjärtan av hans tusentals irländska Beliebers eftersom han suttit i telefon nästan 24 / 7 med Selena under sitt Irland besök", säger en källa.

"De har varit sms, samtal och även tweeting dygnet runt för att hålla kontakten. Han fortsätter att berätta för alla hur mycket han saknar henne. "

Nya rapporter hävdade att Selena Gomez har upprört hennes föräldrar sen hon började träffa Bieber!

"När Selena inte hade någon ring på sitt finger, så blev hennes föräldrar sura."säger en källa till amerikanska tabloiden National Enquirer.

"Selena fick ringen vid 12 års åldern och tog aldrig bort den."

"Men när det började bli hett med Justin, så hade hon ringen allt mer sällan."

"Selenas familj tänker världen av Justin och har ingenting emot att dem dejtar. Men dem är mycket konservativ människor och de skulle vara hjärtsjuka om hon gjorde något med honom som hon senare skulle ångra."

"Familjen har även gått så långt som att människor i hennes omgivning rapportera tillbaka till dem när hon tillbringar tid med Justin. Selena hatar folk som spionerar på henne, och att dem er ut information till hennes familj."



Postat av: Anonym

kul för dom..........................

2011-03-11 @ 19:37:42

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: