Category: My World Tour | 2011-04-26 | 23:26:11

Konserten i Brisbane, Australien ikväll

En 15 årig flicka skriker med tårar som forsar ner från hennes kinder.

Hennes vänner står i en ring runt omkring henne och hoppar upp och ner utanför Brisbane’s Entertainment Centre at Boondall i Tisdags kväll.Dem är där för att Justin Biebers första konsert i Australien och den gråtande flickan,Casey Jewell, från Brisbane,  har redan blivit hystersik innan ens konserten har börjat.

Men det var även något annat hon grät/Var glad över, det ver att hon lyckades köpa en biljett till konserten för endast $50. " Jag har varit här sen klockan två, och försökt få en biljett, berättar hon."
"Jag kommer sitta för mig själv, men jag bryr mig inte.

"Vart man än kollade så står det hysteriska grupper av tonårstjejer med sina föräldrar som inte står en sån lång bit ifrån."

Jag frågade mer än tusen tjejer, för att förklara Bieber Fever.

folk svarade:
"Han är så het, och han är väldigt talangfull", det är va dem måste svarade. Trent Bell, 20 år, och hans bror Jonathan, från Townsville, är några av dem få pojkarna som var där. Jonathan har sparat ut sitt hår så att det nu ser ut som Biebers hår.

Trent, som är en inspirerande artist, som var finalst på "Talang Scout" TV showen X Factor, säger att han gillar Justins musik.

"Jag tycker han har mycket talang", säger han.

Under konserten så kollade jag på vad för talang han pratade om.

Visst, han kan spela trummor.

Jag är säker på att han har en riktigt bra rös, det mesta av tiden så tog techno ljudet över.

Hans dans var väldigt bra koreograferad, men det var ingenting att jämför till den power fulla uppträdandet som hans back up dansare gör.

Hans back up sångare, hjälpte att göra kvällen bättre, när dem tog scenen och uppträde i mitten av Biebers låtar.

Deras beatboxing och rena lokala talangar visade Bieber upp.

Men det funkar för tonårstjejer.

"Jag undrade precis hur många singel tjejer det finns i publiken?"was wondering how many single ladies are in the audience?" frågar Justin.

"Hur många av er känner ensamna för det är så att jag letar efter en One Last Lonely Girl", Tjejerna skrek.

En blondin tonåring i en lila tröja, det var många avundsjuka där, en tjeje blir upptagen på scenen och får Justin sjunga One Less Lonely Girl till henne. Hon glömmer aldrig glömma denna kväll.





    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: