Category: | 2010-03-15 | 21:42:01

DETTA ÄR INTE SANT

Nu är det många av er Justin Bieber fans som har gått på att Justin kommer komma till Sverige den 30 April. Men det är inte sant. Det står på den här sidan http://www.lastfm.se/event/1433618+Justin+Bieber+at+Globen+on+30+April+2010 att han kommer att komma hit till Sverige. Men det är inte sant. Jag tittade runt på Globens hemsida och tryckte överallt och jag hittade ingenting om att Justin skulle komma. Jag kollade också på Hovet men ingenting stod där heller. Så det är inte sant. Dessutom så hade den här tjejen's kompis ringt till Globen och frågat men dem hade bara sagt: va? vem är justin? ingen justin ska komma hit?
så dem verkar ju inte ens veta vem Justin är. Så det är inte sant människor!(otur vi JB-fans har här i Sverige:()

Men för att lägga till en glad nyhet , så kan man ju faktiskt rösta fram Justin till att han ska komma till Sverige till Göteborg och uppträda på Pier Pressure. Och för att rösta fram honom så ska man trycka sig in på den här sidan och rösta på Justin Bieber.Han ligger iallafall i toppen. Kom igen NU Justin Bieber fans och visa vad ni går för ;)

Postat av: hanna

han kommer, men han ska inte spela något...

fast jag vet dock inte heller om det är den 30 april, men till sverige kommer han ju

2010-03-15 @ 22:44:59
URL: http://hkhajeh.blogg.se/
Postat av: emma

såå söt <3 :D!

2010-03-16 @ 00:50:30
URL: http://justinbiebermusik.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej! Det är jag som är ''tjejens'' kompis som ringde haha rätt pinsamt eftersom dom inte fattade ett skit av vad jag sa. Surt att det inte var sant!Men det är inte heller helt säkert att han kommer men det sägs att han ska komma i slutet av mars på PR besök :) Håll ögonen öppna ifall de är sant!

2010-03-16 @ 17:47:45
URL: http://chillnation.devote.se
Postat av: Sigrid

han kommer tyvärr inte kunna komma på pier pressure, för han bokad då redan :( Men det viktigaste är ju att vi uppmärksammar han här i Sverige så att han någon gång kommer hit! :D



Och som det står i kommentar här så ska han till Sverige, men det är bara för pr eller nåt, han ska inte uppträda eller så! Det är iallafall det jag har hört! Men vi lär se på hans twitter! ;P

2010-03-16 @ 20:21:26
URL: http://jaghetersigrid.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: