Category: News! | 2017-01-06 | 21:22:00

Hej <3

Hejsan beliebers :)
Jag heter Lova och jag kommer att börja blogga här från och med idag. Jag har själv läst den här bloggen i flera år så jag hoppas att jag kan bidra med någonting bra med tanke på att jag vet vad man som bloggläsare önskar att se mer av, även om alla såklart inte önskar samma saker. Uppdatera kommer jag att göra så ofta jag kan, allt ifrån inlägg fyllda av bilder till mer välskrivna texter om någonting som involverar Justin.
I år "firar" jag mitt sjunde år som belieber och jag är verkligen glad att jag varit här så länge med tanke på alla underbara vänner som jag har träffat genom denna fandom. Jag har sett Justin live tre gånger, det är tre oförglömliga dagar som jag aldrig kommer glömma. Såklart skulle jag vilja se honom i sommar men tyvärr är jag inte arton än och jag har inte möjlighet att åka till Norge eller Danmark som det ser ut nu då mina föräldrar inte tillåter det. Det blir väl att spendera sommarlovets första dagar springandes runt i Stockholm i hopp om att få se honom då, hehe.
Har massa saker jag skulle vilja prata med er om men jag sparar det till framtida inlägg då detta enligt är till för presentation egentligen. Hoppas ni kommer gilla det jag skriver och kom gärna med förslag på förbättringar samt önska inlägg som ni gärna vill läsa.
//Lova
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: