Category: News! | 2017-04-25 | 11:29:00

Inspiration till rummet

 
Ni kanske också har haft ett rum som sett ut såhär? Eller fortfarande har? Jag hade ett sånt här rum med blåa väggar och affischer överallt och jag saknar det faktiskt ibland, massor.
 
Hej på er!
 
Justin växer upp och så gör även hans beliebers. För några år sedan (rättare sagt något år sedan) var mitt rum täckt av posters. Justin var överallt, nästan som en tapet och på min byrå stod alla hans parfymer, cd skivor och egen dekorerade Justin lådor där jag hade printat ut bilder ifrån google, klippt ut dem och sedan tejpat fast dem på en skokartong. Jag har kvar alla dessa saker idag men lite mer undanstoppat. Ibland saknar jag mitt gamla rum super mycket men det kom till en punkt där jag ville måla om i mitt rum och göra det lite mer "moget". Istället för att ha posters över hela väggarna ville jag sätta upp några inramade bilder och få in Justin detaljer på lite andra sätt i mitt rum.
 
Det här inlägget kan förhoppningsvis visa er hur ni kan få in detaljer utav er idol i ert rum utan att få hela rummet att se ut som ett fangirl rum. Inte för att det är något fel med det, absolut inte, men jag vet att när man blir lite äldre vill man ofta förändra lite och göra rummet lite mer ljust och fräscht. Så här kan ni få lite inspiration till hur ni kan ha ett fint inrett rum men ändå få in detaljer som påminner er om vår idol.
 
Tips 1: Wall Decals 
 
Man kan köpa klistermärken av olika citat och låttexter online, det kallas Wall Decals. Det blir en superfin detalj i rummet. 
http://www.ebay.com/bhp/justin-bieber-wall-decals
 
Tips 2: Inramade lyrics & quotes 
 
Enkla tavlor med en bit från någon Justin låt som kanske betyder extra mycket för dig är alltid superfint på väggen. Det ser stilrent ut men är också väldigt personligt.
 
Tips 3: Kuddar med lyrics, quotes eller bilder
 
 
Sådana här fina kuddar kan man beställa på nätet och då välja text helt själv. Om man är pysslig kan man också göra en egen, det har jag gjort och på den står det Kidrauhl.
 
 Tips 4: Inramade affischer eller andra bilder
Ett annat alternativ är att köpa ramar, sedan välja vilken bild man vill och beställa hem den bilden som en poster som passar måtten till din ram. Googla "egen poster" eller något liknande så kommer flera hemsidor upp, det är inte speciellt dyrt heller. Annars kan man rama in en vanlig affisch ifrån en tidning. Ramar ger en fin detalj till rummet, det blir alltid fint att rama in bilderna istället för att bara sätta upp dem på väggen och dessutom kan man byta bilder inuti när man känner för det.
 
Tips 5: Svart & Vitt
 
Nu har jag ingen aning om vad ni har för färger i era rum men om man har en favoritbild på Justin men känner att den kanske inte passar in som en stor tavla på väggen pågrund av att färgerna inte matchar resten av rummet, gör det bara svartvitt. Svartvitt passar till allt och är dessutom supersnyggt. På bilden ovan ser ni någon som varit kreativ och hittat på något unikt, om ni gillar att pyssla så kör bara, man kan dekorera det mesta. 
 
 
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: