Category: News! | 2016-09-23 | 21:22:55

Information från arrangören

Stockholm Globe Arenas

JUSTIN BIEBER
29-30 SEP, TELE2 ARENA

Äntligen är det dags för konserterna med Justin Bieber på Tele2 Arena. Här får du information som är mycket viktig att ta del av, antingen du ska gå på konsert själv eller om du ska lämna, hämta eller möta någon som ska gå på konsert.


FÖR DIG MED BILJETT TILL STÅPLATS
Ingång till ståplats sker genom entré D och V på Tele2 Arena - se kartan ovan hur du hittar till dessa entréer. Samtliga biljetter till ståplats är onumrerade. Det kommer inte vara möjligt att byta mellan olika sektioner eller olika biljettyper. Att köa till konserten är inte tillåtet tidigare än kl 07.00 på konsertdagen. Vi vill påminna om att det ej är tillåtet att campa i området kring Tele2 Arena.

Enklaste färdväg till Tele2 Arena för dig som har ståplats: Tunnelbana till hållplats Skärmarbrink eller Globen för att enklast komma till ståplatsentrén - se kartan ovan.

Entréerna till Tele2 Arena öppnar kl 17.30. Om ni är på plats tidigt under dagen så kom ihåg att äta och dricka ordentligt och ha med dig kläder för både varmt och kallt väder. Dagen är lång! Om du tycker det blir för trångt under konserten, ta då ett steg tillbaka. Ståplatssektionen är stor och du ser fortfarande bra, kanske till och med bättre, om du står en bit bak.


ÖVRIG INFORMATION

Ungefärliga tider för kvällen
- 17.30: Entrédörrarna öppnas
- Ca 19.30: MiC Lowry
- Ca 20.00: The Knocks
- Ca 20.45: Justin Bieber
- Ca 22.30: Konserten slutar

Vad får jag inte ta med mig in?
Vid insläppet genomförs en visitation. Selfiepinnar är inte tillåtet att ta med in, ej heller paraplyer och flaskor. Mat och dryck får inte heller tas in men finns att köpa på arenan.

Systemkameror (kameror med utbytbart objektiv) eller ljud- och bildinspelningsutrustning är inte tillåtet att ta med in. Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är tillåtna! Vår grundregel är att om kameran får plats i din ficka så är den även OK att ta med in på konserten!

Mat och dryck
Vi vill påminna om att tänka på att äta och dricka ordentligt under dagen. Väl inne på Tele2 Arena finns kiosker på samtliga läktarsektioner och ståplats. Här finns mat, dryck och snacks till försäljning. Observera att kontanter endast accepteras på vissa enheter, så se till att ta med dig ett betalkort. Vattenstationer kommer att finnas för gäster som har Golden Circle- och ståplatsbiljetter.

Åldersgräns
Observera att det är 13-års åldersgräns för biljettinnehavare med Golden Circle- och ståplatsbiljetter. Denna åldersgräns är strikt och det råder inga undantag! Det är dock ingen åldersgräns för dem som har sittplatsbiljett. Vi rekommenderar föräldrar till barn mellan 13-16 år som köper ståplatsbiljett att också köpa en biljett och följa med sina barn på konserten.

Sjukvård
Sjukvårdspersonal finns på arenan. Ta hand om varandra och påkalla en publikvärd om någon ser ut att behöva hjälp. Alla våra publikvärdar, sjukvårdare och säkerhetspersonal är där för att hjälpa dig ha en så bra kväll som möjligt.

Hörselskydd
Hörselskydd finns till försäljning på arenan.

Effektförvaring
Effektförvaring (50 kr, endast kontant betalning) finns på utsidan av arenan vid Ericsson Globes entré 6 - öppen från kl 12:00.

Merchandise
Merchandise finns till försäljning både inne på och utanför arenan. Vissa av försäljningsstånden är även öppna efter konserten.

Kortbetalning eller kontanter?
Samtliga försäljningsställen av mat och dryck och fasta försäljningsställen av merchandise accepterar kortbetalning (Visa/Mastercard). Kontantbetalning accepteras endast på ett fåtal ställen, så kortbetalning är att föredra.

Skyltar
Skyltar måste vara mindre än A3-storlek och utan pinnar eller andra hårda/vassa föremål för att vara tillåtna att ta med in. Observera dock att konsertvärdarna/vakterna alltid har rätt att neka inträde med skyltar eller presenter om det finns särskild anledning till det.

Att mötas upp efter konserten
(Skicka den här informationen vidare även till den som ska möta dig efter konserten, exempelvis din förälder eller kompis!)

Vid konsertens slut kommer ett väldigt stort antal människor att lämna Tele2 Arena vid ett och samma tillfälle och det är många som ska hitta varandra. Med så mycket folk i området kan det dessutom stundtals vara svårt att nå varandra på telefon.

För er som ska möta upp konsertbesökare finns här några tips:
- Bestäm en mötesplats på förhand. Har ni sällskap till Tele2 Arena innan konserten, besök gärna mötesplatsen så ni båda har koll på vart den ligger och hur man tar sig dit. På Globenområdet finns en hel del markörer såsom skyltar, flaggor och statyer, men kom ihåg att många tänker likadant och att väldigt många kan ha bestämt att ses vid exempelvis merchandisetältet eller flaggstången. Att bestämma en mötesplats en bit ifrån arenan, och inte precis utanför entrén, är en absolut rekommendation.
- Har ni bestämt en tid för att mötas så kom ihåg att det ibland kan ta lite längre tid att sig ut från arenan
- Undvik bil i största möjliga mån, parkeringsmöjligheterna är mycket begränsade och trafiken kommer att vara avstängd runt arenan för alla besökares säkerhet.


Får du inte svar dina frågor så sök mer information på www.globearenas.se eller på arrangören FKP Scorpio's hemsida.

Postat av: Ebba

Hej! Skulle vara så tacksam om ni svarade på mina frågor! Det är så att jag och 3 kompisar ska på Justin 29 (supertagad!!) och jag och 2 av mina kompisar har exakt samma ingång och ska stå vid samma kö, men min sista kompis har biljett att hon ska gå in en annnan ingång och i en annnan kö. Finns det nått man kan göra? Maila tele2? För det blir så tråkigt om min kompisar ska stå i kö själv och sen inne på arenan blir det också svårt att hitta varandra :(

Svar: Ni kan testa att maila tele 2 men tror det blir svårt att ändra. Kolla om ni kan byta biljetter med någon kanske?
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-24 @ 00:14:21
Postat av: kidrauhl

Hej! Igår fick jag ett mail, det var typ exakt samma information som du fick, jag har pit b och det stod att man inte får köa underlagen om man har pit, det stod också att entrén till pit är J oavsett vad det står på biljetten, betyder det att jag inte får köa utanför entrén tills dörrarnas öppnas? Tacksam för svar.

Svar: Nej, du får inte köa.
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-24 @ 13:01:30
Postat av: pit

Det stod såhär på mitt mail:

FÖR DIG MED BILJETT TILL J-PIT & B-BIT
Ingång för biljettyperna ovan sker genom entré J på Tele2 Arena oavsett vad det står på biljetten. Se separat kartbild nedanför hur du hittar till denna entré. Samtliga biljetter till J-pit & B-pit är onumrerade. Entrén till J- & B-Pit öppnar kl 17:30 i entré J. Det är ej tillåtet att köa under dagen om du har en J- eller B-pit biljett eftersom du är garanterad plats längst framför scenen.

Jag får väll vara utanför arenan men inte köa?

Svar: Japp.
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-24 @ 13:03:11
Postat av: Anonym

Det finns väl skåp där inne där man kan lägga alla sina saker??

Svar: Ja
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-25 @ 10:29:12
Postat av: Ronja

Vet ni om man får typ ett nummer i kön om man är där tidigt för att kunna gå påa toa och köpa mat etc? eller hur fungerar det?

Svar: Det beror på, man vet inte innan. Förhoppningsvis blir det nummer!
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-27 @ 17:00:00
Postat av: Anonym

Hej, jag undrar bara, ska inte Zara Larsson vara "förband" åt Justin ? Det är vad jag har läst i olika artiklar men de kanske inte blev av, tacksam för svar 😊

Svar: Nej, det blev inte av
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-09-27 @ 21:42:36

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: