Category: My Bieber Experience | 2016-10-02 | 10:51:00

Emmas Bieber-experience

Jag hade kommit tillbaka till Finland från Stockholm den 25.9 på kvällen. Jag och min kusin hade löpt Lidingöloppet samma dag, så när vi skulle gå från busshållsplatsen till hotellet gjorde det sjukt ont överallt.
 
Jag sov 4 ½ timme den natten.
Klockan ringde 05:00 följande morgon. Jag fick spratt när jag märkte att dat faktist är den 26.9.2016. Snabbt som attan gjorde vi oss klara (jag hade förövringt glömt 1/5 av mitt smink, pyjamas och tandborste) och sen sprang vi bokstavligen iväg till bussen mot Hartwall Arena.
 
Historien om hur resan till arenan var kan det absolut skrattas åt, men låt oss säga så att jag riktigt ärligt var påväg upp på en motorväg, istället för att gå på gång och cykelbanan. Innan vi hittade till arenan hade jag också redan ett x antal gånger halvt gett upp hoppet på att jag kommer se honom idag, så vilsna var vi.
 
Till slut hittade vi dit, ca 30 min efter min planerade ankomsttid.
Vi satte oss ner och jag började kalkylera ut att om kösystemet inte kollapsar är vi på andra raden ikväll. 
Såklart kollapsade kösystemet typ tre gånger under dagen. Ingen löd vakterna, de ropade i microfoner osv. men ingen ville flytta sig. Till sist sprang hälften av alla som satt i kön framåt och hälften bakåt, tre gånger, så de som väntat sen tidig söndagmorgon var längst bak och de som väntat två timmar hade bara ett staket mellan sig och självaste kungen Bieber senare på kvällen.
Tidsfördrivet var att äta mat, dricka, stå i merch-kön, titta runt sig vad de andra gjorde och prata med min kusin, försås.
Jag måste bara säga att när klockan slog halv 4 och jag satte mig ner på min plats i kön, efter att ha handlat merch, blev jag så nervös. Allt bara blev en tornado inom mig, för att jag visste att jag kommer se Bieber ikväll. Jag höll gråten nere i halsen medan jag och min kusin började packa ihop våra grejer för att vänta på insläppet. Nu var klockan ca 17:30.
 
En timme innan insläppet var det kaos överallt.
Vi stod fem meter från portarna, packade som sillar. Det var extremt varmt, trots att humöret aldrig varit bättre.
Förstås är detta Finland, så vakterna hade ingen aning om hur stort tryck det kommer bli vid insläppet, så de delade in oss i fållor, där de släppte igenom olika mängder folk åt gången. Alla uppskattade verkligen det systemet, tror jag.
Väl inne i arenan hade vi ingen aning om vart vi skulle gå.
Vi såg inga skylltar som visade till golvet, så vi frågade olika köer innan vi till sist hittade trapporna som förde oss ner till golvet. 
Jag var cirka tre meter från scenen (min kusin stod långt bak, hon ville inte trängas), de spelade Michael Jackson, och Hartwall blev överöst med folkmassor. Precis det ögonblicket, när jag pustade ut, var perfekt. 
 
The Knocks hade jag lyssnat på lite innan konserten. De var helt okej faktist. Men det ända jag tänkte var att de kan sluta nu, för jag vill ju se Bieber, haha.
 
Prick 20:50 släcktes lamporna, han var i tid. Jag slutade tänka och bara skrek så hårt jag kunde, som alla andra.
När han kom ut ur golvet hyperventilerade jag bokstavligen. Han såg ut som en docka. Men det kunde inte vara en, eftersom den rörde på sig. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag hade trott att jag skulle storgråta hela tiden, men jag kunde inte. Jag fattade som inte att det var Justin Bieber. Så jag bara stod där helt mållös, inte under hela kvällen dock, bara under Mark My Words. Han sjöng så fint och han var så fin. Det här ögonblicket går inte att beskriva, det finns som inte tillräkligt med ord.
 
Kvällen var perfekt. Perfekt. Jag fattar fortfarande inte att jag faktist sett honom live. 13 timmar i kön lönade sig verkligen! Så overkligt. Jag vet ändå att det kommer hända igen, när det blir återstår att se ♥
 
 
Postat av: Anonym

Kommer kan att komma igen? Kommer han göra en till tour? har panik över detta, måste få se han igen!!

Svar: Haha I feel you 😂 men ja förmodligen, han är bara 22 år gammal så han hinner med flera turnéer 😄
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-10-02 @ 11:24:47
Postat av: Ebba

Hahahaha! Var precis så för mig, trodde jag skulle gråta ihjäl mig men när jag väl såg honom kunde jag inte göra nått, jag bara stod där och sjöng,hoppa,skrek och filma som alla andra. Har fortfarande inte fattat att jag såg fucking JUSTIN BIEBER. Det är helt overkligt och jag vill bara göra om de!😍

2016-10-02 @ 17:37:11
Postat av: Annis pannis

Under dom 13 timmarna hade ni någonstans att gå på toa, om inte kunde ni gå på toa innan ni kom in i själva arenan?

Svar: Ja, eller jag hade det i Sverige iallafall!
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-10-02 @ 20:22:47

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: