Category: Purpose Tour -16 | 2016-05-29 | 19:20:58

Purpose Tour update

 
Purpose Tour har alltså paus just nu, där av så få turnébilder.
 
24 konserter återstår av den nordamerikanska delen av Purpose Tour, endast fyra av dem i Kanada. 
Hittills har alla konserter varit utsålda, vilket betyder att Team Bieber i genomsnitt tjänat runt 2 miljoner dollar, under varje konsert. Det är väldigt mycket pengar.
 
Post Malone och Moxie Raia fortsätter uppvärmningen under resten av nordamerikaturnén. Sista gigget i USA hålls vid s.k. Trädgården i New York den 19 juli.
 
 
Postat av: Anonym

Om man köat sen morgonen och man sen vill ha merch. När ska man hinna köpa merch? hinner man göra de innan eller efter konserten eller när.

Svar: Är du själv kam det vara lite svårt att få tag på merch under själva konsertdagen, eftersom du måste hålla kvar köplatsen. Det finns merch att köpa på nätet, om du inte får tag på det under dagen.

Är du där med en kompis eller liknande kan man turas om att gå och köpa merch, så platsen i kön finns kvar hela tiden.
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-05-29 @ 21:58:03
Postat av: Anonym

Hej! När Justin hade konsert i Globen så såldes det merch inne i arenan, och så har det vart på alla Globen konserter jag har vart på. Men har vart på flera konserter i tele2 på senaste tiden där Justin ska spela i september, och de gångerna jag har vart där har allt merch sålts utanför arenan, vet ni hur det är? :) tacksam för svar!

Svar: På de konserter jag har varit på på Tele 2 så säljs det lite merch utomhus och resten innomhus, men jag vet tyvärr inte hur det kommer vara på denna konsert!
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-05-30 @ 11:09:39

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: