Category: News! | 2016-05-22 | 20:57:36

Del 1: Platserna på konserten

Jag tänkte börja med en serie inlägg med information om konsertena i Stockholm. Allt från vilka platser, vip paket, tider, frågestund om konsertena (eftersom vi fått önskemål) etc.
I och med att vi i inlägget nedan frågade om var ni hade platser så fick vi även en del frågor om de olika platserna så jag tänkte att jag skulle gå igenom alla platser i ett separat inlägg!
 
J-pit och B-pit:
J-pit och B-pit är som två "hål" i scenen. Har man en plats här så har man riktigt bra platser! Dessa platser sålde slut direkt på båda konserterna och de kostade 2100kr/st.
 
Golden circle:
Golden circle är ett avgränsat område framme vid scenen, och är så långt fram man kan komma bortsett från J-pit och B-pit. Ibland så är det ett stort mellanrum från längst fram på GC för att vakter och säkerhetspersonal ska få plats mellan, men ibland är det såpass nära att man kan nudda artisten.
 
Ståplatser:
Ståplatser är bakom golden circle och är ett stort område. Hur långt fram man kommer med ståplatser beror på hur länge man köar, och köar man länge kan man komma ganska nära scenen. Ståplatser pasasr den som vill dansa!
 
Sittplatser:
Det finns många olika typer av sittplatser eftersom det finns olika läktare. Det finns både långsida, kortsida, hörnplatser och sidoplatser med skymd sikt.
 
 
/Elvira
 
 
Postat av: BELIEBER

vad menas med skymdsikt?

Svar: Att en del av sikten är skymd av tex högtalare eller annat
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-05-22 @ 21:41:20
Postat av: Anonym

HALLÅ ALLA BELIBERS, RÖSTA PÅ JUSTIN PÅ BILLBOARDS HEMSIDA. JALLA NU!!!!!!

2016-05-22 @ 22:09:11
Postat av: BELIEBER

men va? om sikten är skymd så ser man ju knappast de lät ju nt bra...

2016-05-22 @ 23:36:41
Postat av: Anonym

Kan vi inte få alla hjärtan till backa. #purposeheartforjustin. Nu när Justin kommer till Sverige måste vi sprida detta. Vi måste ta tillbaka det gamla. Vi alla måste Lägga ner mobilen och göra ett purpose heart för vår baby. Kan ni göra ett inlägg om det här så att vi kan sprida detta? Vi måste visa att Sverige älskar honom men även i hela världen.

Svar: Absolut, ska skriva ett inlägg om det!
justindrewbieberswe.blogg.se

2016-05-23 @ 10:29:30

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: