Category: Artiklar/Tidningar | 2016-01-08 | 09:11:00

Justin om konserten i Norge: "Jag överreagerade"

 
 
Han flydde från Norgekonserten - efter bara en genomförd låt. Nu berättar Justin Bieber om skandalspelningen.
- Jag överreagerade, säger han till "The Bert Show".
 
Han hann sjunga en låt, sen tog Justin sitt pick och pack och lämnade den norska konserten - och en hel arena av Bieberfans med gapande munnar. Anledningen ska ha varit att stjärnan försökt torka upp utspillt vatten på scenen - där fansen längst fram gång på gång slet åt sig hans handduk.
 
I en radiointervju med "The Bert Show" lättar stjärnan på förlåten.
- Jag var bara grinig. Jag var så utmattad och kände typ "jag åkte ända hit för att showa för er och jag ber er vänligt, snälla kan ni låta bli att dra i handduken?" Hursomhelst var det en stökig situation, jag överreagerade. Folk reagerade med att säga "Bieber beter sig som en idiot". Och jag kände att "jag är den första att hålla med, jag är människa och har dåliga dagar".
 
Efter år av skandaler har han förlikats med att det är något han får leva med.
- Jag kommer alltid att göra misstag, du kanske ser mig göra något dumt på TMZ imorgon. Men jag tycker att det häftiga med min utveckling är att alla kan följa den. Jag har utvecklats. Livet handlar om att utvecklas och gå framåt. Idag kanske suger, då ser jag framemot imorgon och bättre dagar i framtiden.
 
 
Postat av: Tussan

Tycker det bra att liksom erkänner att han gjorde fel. Sen TMZ är ju rätt mkt skandaler själva. Sen kan jag tycka varför går inte säkerhetspersonalen in när det blir så att ska ju slippa ta i sånt själv.

2016-01-08 @ 10:40:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: