Category: Artiklar/Tidningar | 2016-01-05 | 10:15:37

Aftonbladet om Justin och Haileys kyss

Justin Bieber, 21 och Hailey Baldwin, 19, har varit kompisar länge. Nu får en kyssbild hundratusentals Beliebers att undra: har vänskapen gått över i kärlek?
 
Den senaste tiden har popstjärnan Justin Bieber och modellen Hailey Baldwin varit som ler och långhalm. Hailey har gång på gång dykt upp på sångarens Instagram, något som fått fans att spekulera i om vännerna i själva verket är ett par. Under natten mot måndag postade Justin en bild som spädde på kärleksrykterna med råge.
 
Fotot föreställer honom själv och Hailey i en omfamning och en kyss. Strax efteråt dök ännu en bild på vännerna upp. Bara timmar efter uppladdningen har kyssbilden över en miljon likes och i kommentarsfältet konstaterar flera fans: "Jag tror det är officiellt nu".
 
Men det finns moln på kärlekshimlen. I höstas cirkulerade en video där Bieber sjöng en smäktande kärleksballad för exet Selena Gomez och det ryktades att han ville ha henne tillbaka.
 
För bara en månad sedan sa Hailey att det inte skulle finnas några romantiska känslor mellan henne och stjärnan.
- Jag har känt honom så länge, sen jag var typ 13 - och vi har bara varit bra vänner genom åren. Vi har varit nära och det är inget mer än så, sa hon då.
 
 
 
Postat av: Anonym

Han har nog gått vidare (-:

2016-01-05 @ 12:41:12
Postat av: Anonym

Aftonbaldet kan väl ringa och fråga honom istället om dom är så nyfikna! Justin får väl bestämma själv vem han träffar.

2016-01-05 @ 12:50:19

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: