Category: Artiklar/Tidningar | 2015-09-08 | 18:03:57

Justin Bieber om sitt krossade hjärta

I en öppenhjärtig intervju berättar Justin Bieber om sitt krossade hjärta efter uppbrottet från Selena Gomez.
 
I en intervju med radiokanalen Kiis1065 avslöjade Justin att han länge levt med ett krossat hjärta. Han nämnde aldrig ex-flickvännen Selena Gomez men om man följt hans liv så förstår man att det handlar om henne.
 
"Jag är en riktig relationstyp. Jag älskar att vara kär, och att mysa. Jag älskar allt det där. Men jag fick mitt hjärta krossat, så jag måste låta det läka", sa han och sen ville han inte berätta något mer. Däremot förklarade han att han lärt sig en del av uppbrottet.
 
"Det var ett par månader där jag var deprimerad och inte lämnade huset så ofta. Jag tror att jag blev lite galen. Det var lättare att säga till någon annan att gå ut och handla istället för att jag skulle göra det och bli fotad samtidigt".
 
"Jag tror att nästa gång jag gör slut med någon kommer det vara annorlunda, men inte för att det kommer hända inom den närmsta framtiden. Jag var 18 år gammal, det var min första kärlek. Det kändes nästan som allt vi hade var varandra, att det var vi mot världen. Men jag skulle aldrig göra det ogjort", avslutade han med att säga.
 
 
 
Postat av: Anonym

Vilken fin interjuv (-: men jag måste fråga var inte Justin 18 när han blev ihop med selena ? Var ju någon liknade interjuv med selena visa saker låter som den som skrev ner interjuven satt ihop det med vad han sa.

2015-09-08 @ 18:25:02
Postat av: Anonym

Var Justin 18 när han och Selena blev ihop???

Svar: Nej men han var 18 medans dom va tillsammans :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2015-09-08 @ 18:32:19
Postat av: Anonym

Tack för svar (-:

2015-09-08 @ 20:25:16

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: