Category: Artiklar/Tidningar | 2015-10-22 | 20:05:35

Allt om Justin och Selenas låt "strong"

 

I helgen läckte Justin Bieber och Selena Gomez låt Strong ut på nätet. FRIDA har tagit reda på allt om samarbetet - som faktiskt inte är särskilt nytt.

Vi blev alla chockade när före detta paret Justin Bieber och Selena Gomez släppte låten Strong i helgen från ingenstans. Nu bekräftar källor att ex-paret hade planerat släppet, och att de har försökt hålla allt så hemligt som möjligt.

”Selena och Justin spelade inte in låten tillsammans. De var båda involverade i skapandet, men sjöng in sina delar separat”, förklarar en källa för Hollywood life.

Uppgiftslämnaren menar även att de, trots allt som har hänt genom åren, fortfarande står varandra nära.

”De är fortfarande väldigt tajta och Justin kände att det skulle vara utvecklande att jobba tillsammans framöver. Deras förflutna skulle kunna leda till fantastiska samarbeten i framtiden eftersom de vet hur den andra funkar”.

Samtidigt förklarar en annan insatt källa för Gossip cop att låten spelades in för flera år sedan som en rolig grej, och att det egentligen aldrig var meningen att den skulle släppas.

 

 
Postat av: Anonym

Har redan sagt detta men inte fårt något svar.. Varför ka jag inte se videon? Och hittar den inte på youtube, så kan ni lägga in en låt som funkar här på bloggen?

Svar: Vad står det när du klickar på videon? Absolut ska vi göra ett nytt inlägg, bra att du sa det!
justindrewbieberswe.blogg.se

2015-10-22 @ 21:32:37

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: