Category: Artiklar/Tidningar | 2015-11-04 | 12:35:50

Justin Bieber ber fansen klappa i takt under ett framträdande

Under ett liveframträdande med en akustisk variant av "What Do You Mean" avbröt Justin sången och bad fansen klappa i takt. 
 
"Klappa iallafall i rätt takt", säger han i videon mitt i låten, för att sedan fortsätta framträdandet.
 
Det här har han såklart fått mycket skit för. Själv tycker jag inte att han gjorde nått fel då han varken var arg, irriterad eller något. Han skrattade lite.
 
Se videon här under och berätta hur du tänker:
 
 
 
Postat av: Anonym

Men snälla nån varför ska han få shit för det då alltså man undrar ju lite allt han gör ska det klagas på han skrattar ju till och med.

2015-11-04 @ 12:45:59
Postat av: Anonym

Tycker inte han verkar arg, vet själv att det är svårt att sjunga rätt när någon annan klappar i fel takt☺️

2015-11-04 @ 15:30:00
Postat av: Lova

men skämtar du eller på riktigt hhahha?? Han skrattar lite och hjälper de att klappa rätt?? han gör inte något fel över huvudtaget så snälla nån hitta något annat att hata på än en oskyldig människa.

2015-11-04 @ 18:54:05
Postat av: Anonym

Asså varför ska han ens få skit för detta? Han vill bara få kontakt med publiken och få rätt stämning, han lät dem ju sjunga vilket också var ett sätt att få igång stämningen. Han går ju fram till publiken för att få kontakt med dem. Han skrattar ju, om jag var publik där hade jag bara blivit glad om han sa sådär för man känner ju verkligen hur han tar kontakt, pratar och sjunger till fansen. Bara för att vissa inte kan hitta något fel på hans uppträdande så måste de ju tydligen säga något dåligt. Varför inte bara låta honom vara? Han kan väl få göra som han vill och på sitt sätt eller? Alla är olika på sitt egna sätt.

2015-11-04 @ 21:31:13

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: