Category: Artiklar/Tidningar | 2015-05-15 | 11:39:21

Justin Bieber ber om ursäkt igen - Aftonbladet

Aftonbladet har skrivit en artikel om att Justin bad om ursäkt för sitt tidigare beteénde i en ny intervju med tidningen Seventeen Magazine. Ni kan läsa artikeln på länken här under men skriver den också i det här inlägget.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article20790163.ab
 
 
Justin Bieber ber återigen om ursäkt för sitt beteénde. I en ny intervju med Seventeen Magazine säger popstjärnan att han var "besviken på sig själv".
- Jag började bli mer och mer arrogant.
 
Justin Bieber, 21, har en lång lista med skandaler i bagaget. Kasta ägg på grannarna, överge husdjur i Tyskland, kissa i en städhink och köra dragrace med en Lamborghini är bara några saker som tonårsidolen gjort de senaste åren. I januari bad han om ursäkt för sitt beteénde och sa då i ett videoklipp på sin Facebooksida och under en intervju med Ellen Degeneres att han gjort en massa saker under de senaste åren som han inte är stolt över, och att han inte är den han låtsades vara. 
 
Och när Justin Bieber börjar be om ursäkt verkar han inte kunna sluta. I en ny intervju med Seventeen Magazine berättar han att han var besviken på sig själv.
- Jag gjorde lite uppror. Jag blev mer och mer arrogant. Jag hade ingen som kunde kontrollera mig. Jag tittar tillbaka och är besviken på mig själv. 
Han fortsätter:
- Man måste äga upp till sina misstag. Man måste säga att "jag är ledsen om jag har svikit dig". Jag vill vara ärlig och låta folk veta att dessa misstag inte är den jag är. Jag är någon som verkligen bryr sig om människor.
 
I intervjun erkänner han också att han tidigare lät sociala medier påverka hans självkänsla. 
- Det finns alltid ett val. Man kan låta Instagram eller annat på internet påverka ens dag, eller så kan man välja att inte bry sig om det.
 
 
Postat av: Anonym

Aftonbladet ibland blir man lite trött på dom suck.

2015-05-15 @ 16:11:48

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: