Category: Artiklar/Tidningar | 2015-07-14 | 20:33:25

Justin Bieber ber alla att lämna Kylie Jenner ifred

Justin Bieber kom nyligen till Kylie Jenners försvar efter att Hunger-Games stjärnan Amandla Stenberg gått till attack mot henne.
 
För ett par dagar sen postade Kylie Jenner ett foto på sig själv i cornrow-flätor på Instagram med kommentaren "Woke up like diss." Stenberg kommenterade direkt, "När du använder mörkhyade människors kultur och drag men misslyckas med att använda din status för att hjälpa afroamerikaner genom att dra uppmärksamhet till din peruk istället för polisbrutalitet och rasism. Vitatjejergördetbättre"
 
Men det tog inte slut där, istället svarade Kylie med kommentaren "@amandlastenberg arg om jag inte gör det, arg om jag gör det... Gå och häng med Jaden (Smith) eller något istället." Vid den här tiden inleddes en häftig debatt på sociala medier. Nu försöker Bieber hoppa in för att lugna ner saker och ting.
 
"Kom igen lämna henne ifred, vi försöker alla komma till underfund med allt och hon råkar befinna sig under ett mikroskåp! Jag vet hur det är. Men att säga att hon är rasist för att hon velat ha cornrow-flätor är bara löjligt. Låt oss fokusera på helheten och istället för att bråka om något så dumt kan vi väl försöka göra något åt jämställdheten, men det gör man inte genom att gå till attack mot en 17-åring som vill ha cornrow-flätor." skrev Justin.
 
 
 
Postat av: Anonym

Jag är själv mörkhyad och jag måste säga alltså detta är löjligt att det kan bli sånt bråk om några flätor. Hon är väl inte rasist för detta.

2015-07-14 @ 23:58:26

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: