Category: Övrigt | 2015-02-18 | 11:22:37

Justins tatueringar del 1

Vi har fått önskemål om att visa Justins tatueringar och självklart kan vi göra det. Vi kommer dock inte skriva alla i samma inlägg utan dela upp de i olika inlägg.
 
Första tatueringen
Justin skaffade sin första tatuering i mars 2010. Denna lilla tatuering är konturer av en fiskmås på Justins vänstra höft. Den representerar måsen från "Jonathan Livingston Seagull", en fabel skriven av Richard Bach om en fiskmås som lär sig flyga och lär sig livet i process. Omslaget på boken skildrar samma fågel som Justin har på sin höft. Denna tatuering är även en familjetradition för Bieber då de flesta i hans familj har det på höften.
 
"Patience"
Justins patience tatuering på nacken gillar jag väldigt mycket! Det betyder "tålamod" på svenska och första glimten fansen fick av den var när Justin var i Miami april 2014.
 
 "Ballongflickan"
Denna bild på "ballongflickan" är ursprungligen målad av den brittiska gatukonstnären Bansky. Justin avslöjade denna tatuering på twitter den 13 mars 2014 med texten "låt inte drömmen flyta bort", men raderade den några sekunder efter. Med denna tatuering har Justin tagit sin kärlek till gatukonst ett steg längre under nålen för en Bansky-inspirerad tatuering av konstnärens ikoniska "ballongflicka"-skiss.
 
BELIEVE
Justins believe tatuering på underarmen avslöjades den 20 juni 2012 under ett framträdande på David Letterman show. Justin säger att denna tatuering gjordes samma dag som hans album Believe släppes (19 juni 2012). Han tyckte denna dag var viktig för honom och bestämde sig därför sig att föreviga tillfället med Believe tatueringen.
 
Indian Head Hockey Team
Justin började 2013 med en ny tatuering. Denna gång en tatuering till hyllning för hans farfar på hans vänstra skulderblad. Det är en tatuering till minne av hans älskade farfar som då hade gått bort. Den 6 januari 2013 postade Justin en bild på instagram på den kanadensiska Stratford Cullitons hockeylags logotyp av en indians ansikte.
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: