Category: Artiklar/Tidningar | 2015-12-27 | 19:15:32

Scooter om Justin: "Jag trodde att han skulle dö"

För drygt två år sedan var Justins liv, som vi alla vet, ganska urspårat. Han greps för rattfylla, testade droger och hade problem med alkohol. Nu berättar hans manager Scooter Braun om hur orolig han var för stjärnan.
 
"Jag ville inte låta honom turnera, han ville göra det, men jag kände ärligt talat att han kunde dö om han gav sig ut på vägarna", säger Scooter till New York Times.
 
Trots att Scooter försvarade Justin när det var som värst, och menade att han bara betedde sig som en vanlig tonåring, berättar Scooter nu att han var riktigt rädd att något skulle hända honom.
 
"Det var mycket värre än vad folk förstod. När Justin själv är redo kommer han berätta vad han gick igenom. Det är mycket jobbigt att se någon man älskar och bryr sig om gå igenom det här. Jag är så oerhört glad att allt är över", fortsätter han.
 
Scooter berättar också att han är glad över att Justin är på rätt spår igen, och att han mår bättre nu. Men han avslöjar också att Justin själv bestämde sig för att ta tag i sitt liv.
 
 
Postat av: Anonym

Scooter är fantastisk(-: Justin är en stark person som faktiskt tog tag i sitt liv .

2015-12-27 @ 19:32:12
Postat av: stina

Justin o scooter är världens bästa

2015-12-27 @ 22:58:15

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: