Category: Artiklar/Tidningar | 2014-11-25 | 12:22:19

Selena Gomez framträdande på American Music Awards

På årets American Music Awards sjöng Selena Gomez sin låt "The Heart Wants What It Wants" som är riktad till Justin Bieber. Under framträdandet stod hon still och sjöng hela låten, men i bakgrunden på skärmarna kunde man se scener där det börjat spekulerats i om det var Justin.
 
I slutet när hon sjunger “I thought you were the one” kommer en kille upp och håller båda händerna på skärmen. Bilden är väldigt suddig vilket gör det svårt att se.
 
Se videon här nedan och hjälp mig! Vad tror ni? Är det Justin?
 
 
 
Postat av: Tussan

Spekuleras det inte lite väl mkt. Först om jenner trots att hon får en fråga och svara på den skriver dom endå inte som det var. Nu har jag tittat på filmen och det är nog en tolknings fråga det är svårt att se. Hennes låt är jättefin tror att dom saknar varandra eller så.

2014-11-25 @ 13:08:23
Postat av: Tussan

Vet inte om mitt föra kom med då teknologin inte alltid är så lydig hehe . Det kan vara Justin svårt att vet och det kanske inte häller är meningen att man ska vet. Sen kan jag tycka att det spekuleras lite väl mkt är lite för mkt rykten man vet inte vad som är sant tex om jenner trots att hon svara så skriver dom endå forsätter dom med ryktet om att hon dejtar . Tex läste på msn skvaller om en annan kändis dom skriver vi är inte säkra vi kanske inte ska spekulerar i det och endå spekulerar dom i det.

2014-11-25 @ 13:18:48
Postat av: Mathilda

Alltså så gulligt :( Älskar Jelena

2014-11-25 @ 13:28:13

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: