Category: Artiklar/Tidningar | 2014-11-23 | 15:01:56

Selena får relationsråd av Biebers mamma

Vi vet alla att Selena Gomez och Justin Bieber's relation inte varit en dans på rosor genom åren. Selena har nu fått relationsråd av Justin's mamma Pattie Mallette. 
 
"Pattie och Selena har alltid stått varandra nära. Pattie älskar henne och ser henne som sin egen dotter. Hon har alltid varit där för Selena genom hennes skakiga förhållande med Justin," berättar en källa för Hollywood Life.
 
Pattie ska enligt uppgift ha stöttat Selena efter Justins "middagsdejt" med Kendall Jenner för några veckor sedan, och lärt henne hur hon ska bemöta sina fiender.
"Pattie vill absolut inte att hennes son ska dejta Kendall Jenner. Det skulle hon inte godkänna. Hon godkänner Selena och har givit henne rådet att vara sann mot sig själv, vara tålmodig och älska sina fiender," tillägger källan.
 
 
Postat av: Tussan

Självklart står Pattie nära selena(-: tycker hon är så stark. Det jag funderar över är middags daiten . För jenner svarade själv art hon inte dejtade Justin osv . Men är det någon som skvallra till media om vad Pattie säger. Det hela började med den där vedion på youtube problemet med youtube är att folk kan vinklade hur dom vill. Youtube är på gott ont. För sen läste jag att hon skulle varit ute på en middags dejt med Harry från Id det var bara en film på hur fotografer trängdes och att dom satt i en bil själva dejten var det inget om.

2014-11-23 @ 16:57:16

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: