Category: News! | 2014-11-29 | 14:47:28

Kendall Jenner: -Justin älskade dig inte

 
En person som skickade in en artikel till OK Magazine skrev:
 
''Kendall skulle inte kunna bry sig mindre om Selena och brättar för sina vänner att Justin aldrig älskat henne och att han bara dejtat henne för populariteten.
Såklart vill hon detta skall nå Selena
Kendall vill att folk ska börja tro att det var orsaken till varför de gjorde slut istället för att de skulle skylla på Kendall''
 

Vad tycker ni om detta? Tror ni att Kendall har sant eller är det bara strunt?
Själv tror jag detta är strunt.
 
 
Postat av: Anonym

En massa strunt bara om han inte hade älskat henne så hade dem inte varit ihopp så länge ele håll på och gå tillbaks till varandra hela tiden typ.

2014-11-29 @ 14:51:25
Postat av: Tussan

Vad är detta för shit . Menar dom att kandell har skrivit detta. Jag tror inte på det här.. Skulle Justin då sitta och rodna på interjuven när han var yngre när han fick frågor om henne.

2014-11-29 @ 16:16:07
Postat av: Anonym

Vad säger kandell själv om detta ?

2014-11-29 @ 16:17:53
Postat av: Tussan

Om kendell är en nära kompis Justin skulle hon då gå bakom hans rygg skulle hon då säga när någon frågade om dom dejtade hon svarade nej . Så fort ni vet något mer skriv gärna om det och om vad kendell svara på det . Jag tror inte riktigt på det. Jag har svårt att tänk mig att dom inte älskat eller älskar varandra . Jag tror det går mkt rykten . Tyvärr så kan ju vem som helst kan skriva en artikel utge sig för att vara någon den inte är och skicka in till en tidning. En relation är inte alltid lätt speciellt inte när bägge lever under sådan press osv hoppas ni förstår hur jag menar.

Svar: Exakt! Och vi kommer uppdatera så fort vi får mer info om detta! Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2014-11-29 @ 16:37:43
Postat av: Lova

Äh, detta är bara skit. Justin behöver inte vara tillsammans med henne för att bli känd, han är redan kändare än henne. Man ser ju på dem att de har någonting riktigt.

2014-11-30 @ 11:01:23
Postat av: Anonym

Det är bara strunt!! Hon ljuger som en.. Vet inte vad men hon e ju knäpp, Justin har älskat selina och gör det nu oxå men vågar bara inte erkänna det för dig själv helt!!

2014-11-30 @ 12:20:19
URL: http://justindrewbieberswe.blogg.se
Postat av: Tussan

Jag fattar faktiskt inte är det kandell som skrivit den artikel eller är det någon som säger att hon skrivit det. Det behöver inte ens vara kandell, jag tror nämligen att jag här skulle kunna sitta och hitta på en sak och få det publiciterat tyvärr . Det är kanske någon som går bakom ryggen på bägge hon sa ju själv jag dejtar inte Justin för det vara ju någon som hade frågat samt då sa hon folk gillar att hitta på skriva rykten.

2014-11-30 @ 20:12:11

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: