Category: Novell - All that matters | 2014-05-17 | 19:39:21

Kapitel 7 - First night

P R E V I O U S

När vi möts upp i kassan för att betala hjälper alla till att packa och vi är klar relativt snabbt. Vi stoppar in så mycket av sakerna som de går i varje bil och efter det är det proppfullt i allas bilar. 
Nu flickor och pojkar, är det enbart några mil kvar. Vi bör vara framme om ca en halvtimme!


När vi kommit fram till stugan, en halvtimme senare som Ryan sagt lastar vi ur bilarna och går emot stugan. Stugan är mycket större än jag trodde den skulle vara och hade väldigt  många sovrum i olika storlekar. Ryan förklarar, när jag frågar, att det inte bara är hans familj, de vill säga mamma och pappa som äger den, utan det är hela släkten tillsammans. 
- Hur ska vi sova då? Frågar Kevin. 
- Jag tänkte att ni skulle få välja själva, dessvärre finns det inte tillräckligt många sovrum för att ha ett i var. 
Carolines blick har fastnat på Kevin och jag och de andra tjejerna märker hur hon drömmer sig bort om att sova i samma rum, kanske samma säng som Kevin. Jag puttar till henne i sidan och hon rodnar snabbt när hon kommit tillbaka till verkligheten. Justin, som varit i stugan förr erbjuder sig att följa med oss tjejer runt, innan vi går säger Ryan två rum som borde passa oss tjejer extra bra.

Efter rundturen på övervåningen kliver Justin in i ett rum med tre sängar i. Det är litet  men ändå tillräckligt stort för att sova och göra saker i och så är det mysigt, riktigt tjejigt faktiskt. 
- Det här är ett av rummen som Ryan pratade om. Säger han. -Vill någon av er sova här? Fortsätter han.
Emmy, Caroline och Ellen nickar ivrigt. 
- Det är ju urgulligt!
- Men Alice då? Säger Ellen. 
- Eh, Jag.. tänkte att hon kunde få sova med mig.. om hon vill! Säger Justin och ser på mig. - Annars finns det ett rum intill med plats för fyra!
Jag nickar blygt emot honom som svar och känner hur det hettar till på kinderna. 
- Med mig? Frågar Justin och ler.
- Ja! 
Tjejerna flinar alla tre och säger ”oooooh” i kör. Jag skakar på huvudet emot dem och viftar med handen medan jag och Justin börjar gå ut från rummet, mot de som han tänkt ta och lyckligt nog är det ingen som hunnit tagit det. Rummet ligger mitt emellan tjejerna och Ryans sovrum. Det har en dubbelsäng med utsikt mot sjön utanför. Rummet är vittmålat och har ljusblåa detaljer, så som kuddar, gardiner och hyllor. Mitt i rummet står sängen och mitt emot på väggen sitter en tv. På varsin sida av sängen står en byrå med tomma lådor, till för besökarnas kläder. 
- Duger rummet min sköna? Frågar Justin.
Jag ler och nickar emot honom. - Det blir perfekt! 
Efter lite mer tittande börjar även vi göra som de andra i huset, packa upp våra saker i rummet.

Ungefär en timme senare har vi alla samlats i det stora allrummet på våningen en trappa ner. Vissa spelar kort och vissa pratar skit. Jag och Justin kommer ner sist och slår oss precis ner i soffan när några av killarna börjar fråga när vi ska äta, eftersom de börjar bli hungriga.
- Innan vi gör mat måste vi bestämma vem som gör vad! Säger Ryan
- Vem vill laga mat? Frågar Alex, en av killarna som är med.
Emmy ser på mig och resten av tjejerna. 
- Vi kan sköta köket, alla tjejer alltså. Säger hon.
Cameron, en annan kille ger Emmy en blick och flinar. Det resulterar i att Emmy ställer sig upp, går emot honom och ger honom en smäll på armen. När hennes hand nuddar hans arm tar han tag om den utan att hon är beredd drar han ner henne i soffan och kittlar henne. Hon tjuter av skratt och vi andra skrattar åt hennes tiggande om hjälp. Efter att skrattandet har lugnat sig säger Ryan att han och Justin sköter grillen, och resten av killarna får i uppgift att ta fram bord och stolar och duka på altanen. Vi delar upp oss och börjar göra allting som behövs.

Vi tjejer letar förgäves efter ett durkslag till salladen vi måste skölja och till vår räddning kliver Justin in i köket. Han brister ut i skratt när han ser Ellen som står på bänken och letar högst upp i skåpen.
- Justin du är våran räddare i nöden! Utbrister Ellen.
Vi andra fnittrar till och Justin stannar upp mitt i akten.
- Vad kan jag göra för er mina sköna? Frågar han. 
- Vart är durkslaget? Svarar Emmy. 
- Huh? 
- Ja du vet, man sköljer saker i den!
- Jaha.. eh.. översta hyllan.. där borta! 
Justin pekar på hörnet av köket och Ellen klättrar dit istället för att kliva ner från bänken. 
- Vi letade ju där!
Ellen drar fram något ur skåpet som mycket riktigt är det. Vi skakar på huvudet och skrattar.

En halvtimme senare är allt klart och vi tjejer slår oss ned vid bordet lite utspritt då de flesta killar redan sitter ned. Det vill säga alla utom Justin och Ryan som fixar köttet fortfarande. Men snart slår de sig ned bredvid oss. Justin sätter sig bredvid mig och ler stort. 
- Vi får hoppas att de smakar gott nu då! Skrattar Ryan.
Vi hugger in på maten, hungriga som få är vi allihopa och maten tystar verkligen munnen i början. När vi lugnat oss och fått i oss lite börjar vi alla prata om saker och skrattar gör vi alla då och då. När vi en efter en börjar bli mätta och slutar äta sitter vi mest och pratar och har det roligt. Vi tjejer har ansvaret för köket och väljer därför att plocka av bordet med. Ellen och Caroline står i köket och plockar in alla rester i kylskåpet, skräpet slängs och disken ställs i diskmaskinen. Emmy och jag plockar av bordet och när det är klart sätter vi oss ned igen. Precis innan jag ska sätta mig på min stol drar Justin mig över till hans knä och jag sätter mig lutande mot hans bröstkorg. Hans värme är behövlig då det börjar bli kallt och hans andetag får mitt hjärta att dunka lite hårdare. Han flätar in händerna med mina och håller sedan om mig och så sitter vi resten av kvällen tills det är dags för alla oss att gå och lägga oss.

Nästan i samma stund som Justin stänger dörren till sovrummet har han tagit av sig tröjan. Han vänder sig mot mig och min blick vandrar över honom, jag kan inte hjälpa det. 
- Alice? Frågar han.
Jag kollar snabbt på hans ansikte och känner hur det hettar till på kinderna. 
- Ja? 
- Jag frågade om du var trött.. eller om du vill se på film?
- Film blir bra! 
I tystnad klär vi av oss och lägger oss bredvid varandra i sängen. Jag kryper närmare Justin som enbart har kalsonger på sig och lägger huvudet på hans bara bröstkorg, han lägger armen om mina bara axlar och låter den vila på höften. 
- Jag insåg just att ingen av oss valde en film att sätta i. 
Jag skrattar. - Går det ingen på tv då?
Lyckligtvis gjorde det de och vi hoppar lite närmare varandra och ser på den under tystnad. Plötsligt kommer Justins hand under min haka och han drar försiktigt upp mitt huvud för att kyssa mig. Hans hand vilar på min kind under tiden vi kysser varandra. Efter ett tag ser han på mig, rakt i ögonen medan handen hans känner på min kropp. Han ler och kysser mig ännu en gång. Jag lägger armarna om hans axlar och vi rullar runt så jag hamnar under honom. Justin kysser mig på halsen, ner emot brösten. Jag leker med händerna i hans hår och ler för mig själv. Plötsligt släpper han hela sin kropp på mig utan förvarning och jag tjuter till när han landar på mig. Han skrattar elakt och ser på mig. 
- Blev du rädd? Frågar han. 
- Nej... eller kanske.. men jag var inte beredd på att få hela din tyngd på mig!
Justin fortsätter skratta elakt och jag slår honom på armen men de var förgäves för Justin fortsätter. Efter ett tag slutar han och slappnar av liggandes med huvudet mitt mellan mina bröst. 

- Ditt hjärta dunkar ganska snabbt och hårt. 
- Det blir så när jag är med dig.
 


This is just the calm before the storm people! 
Vad tror ni händer?
 
 
Postat av: Anonym

Ååå men ja vill ju veta vad som händer!!! Så spännande!😱😂

2014-05-18 @ 14:25:21
Postat av: Anonym

När kommer nästa kapitel??

2014-05-31 @ 16:27:58
Postat av: L

När kommer nästa kapitel?

Svar: Så fort hon som skriver novellen får tid. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2014-06-14 @ 11:00:18

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: