Category: Artiklar/Tidningar | 2014-05-10 | 10:31:00

Justin skrev en låt till Austin Mahone - Intervju

Austin Mahone har precis spelat in en låt som är skriven av Justin Bieber, och Mahomies + Beliebers kan inte sluta freaka ur. Austin chattade med PopCrush angående deras samarbete. Det här vad var han sa:
 
PopCrush: På tal om ny musik, vi är väldigt glada över ditt samarbete med Justin Bieber. Vi vet att du redan har avslöjat några detaljer om det, men kan du berätta lite mer? Sjunger ni båda på den nya låten?
Austin: Nej, det är inte en duett. Det är en låt som han skrivit och gav till mig, så han var i studion för att hjälpa mig att spela in den. Jag är inte helt säker på att den kommer komma ut ännu, men om den gör det blir det förmodligen i slutet av året eller nästa år.
 
Vad är det för låt? Är den en ballad eller mer upptempo?
Austin: Nej det är egentligen ingen ballad, det är mer en R&B-pop stil.
 
Kan du berätta hur det gick till med inspelningen?
 Austin: Vi gick i princip bara in där och jag spelade in låten. Justin var där för att hjälpa mig, ge mig råd och tips. Det var en riktigt chill inspelning och en bra tid.
 
Gav han dig några specifika råd?
 Austin: Han hjälpte mig och gav mig olika tips hur man sjunger vissa ord och hur man värmer upp på olika sätt. 
 
 
Postat av: Anonym

Hur låter låten?❤️

2014-05-10 @ 14:41:38
Postat av: Emelia spjut

Hej!
Har läst denna blogg sååå länge, jag verkligen älskar den. Jag läser även alla dina noveller, som jag verkligen inspireras utav! Jag har skrivit en Justin novell under flera månaders tid, men aldrig riktigt vågat visa den för någon eller så... Men nu har jag bestämt mig för att starta denna blogg som bygger på i´min novell. Eftersom att den är så pass ny så har jag inga som vet av den, men jag skulle verkligen tycka det var roligt att få några som läste den och lämnade kritik. Skulle vara jätte roligt om någon ville klicka in och läsa, då där även finns en beskrivning om vad novellen handlar om. Från 11 och uppåt, menad till ungdomar :)

Kram

2014-05-10 @ 15:23:18
URL: http://confidentnovell.blogg.se
Postat av: Anonym

Hur låter låten?❤️ vad heter den?

2014-05-10 @ 16:10:53
Postat av: Anonym

vad heter den?

2014-05-10 @ 16:11:25

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: