Category: News! | 2014-06-27 | 21:46:00

Justins tatueringar

 
Vi har fått tips om att visa Justins alla tatueringar och vad de betyder. Vi kommer dock inte skriva om alla tatueringar i ett och samma inlägg, utan vi delar upp de flesta i olika inlägg. 
 
"Ballongflickan"-
Denna bild på "Ballongflickan" är ursprungligen målad av den berömda brittiska gatukonstnären Bansky. Justin avslöjade denna tatuering på Twitter den 13 mars 2014 med texten "låt inte drömmen flyta bort", men raderade den några sekunder efter. Vi alla vet att Justin gillar graffitikonst. Med denna tatuering har Justin tagit sin kärlek till gatukonst ett längre steg under nålen för en Bansky-inspirerad tatuering av konstnärens ikoniska "Ballongflicka" skiss. 
 
"Patience"-
Bara 1 vecka innan han skaffade denna "Patience" tatuering på nacken sa Justin att han "var klar med tatueringar för ett tag". 10 dagars pause var tillräckligt. Den allra första glimten av tatueringen som lyder "Tålamod" på svenska kom den 3 april 2014 medan Justin var i Miami. 
 
Första tatueringen-
Justin skaffade sin första tatuering i mars 2010. Denna lilla tatuering är konturer av en fiskmås på Justins vänstra höft. Den representerar måsen från "Jonathan Livingston Seagull", en fabel skriven av Richard Bach om en fiskmås som lär sig flyga och lär sig livet i process. Omslaget till boken skildrar samma fågel som Justin har tatuerad på sin höft. Denna tatuering är även en familjetradition för Bieber då de flesta i hans familj har det på höften. 
 
 
 
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: