Category: Artiklar/Tidningar | 2014-07-01 | 12:11:06

"Justin Bieber räddade barn i nöd"

Grattis alla beliebers, nu blir det en paus i skandalrapporteringen! Justin Bieber har plockat fram sin inre moder Teresa. I helgen tog han hand om boxningsstjärnan Floyd Mayweathers barn efter en olycka – och tröstade dem med sin egen musik.

Det har varit ett tufft halvår. Skandalerna har avlöst varandra för Justin Bieber. Det har varit snack om äggattack, en misstänkt rattfylla och turer till rätten. Men nu kommer äntligen lite ljus i allt mörker.

Justin Bieber, 20, hjälpte i helgen en vän i nöd. Den professionella boxaren Floyd Mayweathers barn var i söndags involverad i en olycka i Los Angeles. Men när incidenten inträffade höll Mayweather som bäst på att smeka röda mattan på BET-awards.

Tröstade med musik
Som tur är snackade han samtidigt med Bieber på telefon. Och beklagade sig över att han inte kunde vara på plats för sina barn. Som den ängel Justin Bieber är styrde han genast sin bil till olycksplatsen för att kolla läget med barnen. Enligt TMZ skadades Mayweathers barn inte allvarligt. Bieber ska ha försökt ställa allt till rätta och trösta dem genom att spela sina egna låtar. Därefter körde han barnen till deras pappa. 
 
-Aftonbladet
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: