Category: Novell - All that matters | 2014-04-22 | 16:54:17

Kapitel 5 - Cheese doodle-war

P R E V I O U S 
 
Nu står vi så nära så jag känner han andetag. Jag ser upp mot honom, eftersom han är längre än mig. Och han ser ner på mig, han lutar sig neråt och för sina läppar mot mina. När hans snuddar mina pirrar kroppen till och jag lägger armarna om hans axlar. Han drar mig närmare och håller om mig runt midjan. När kyssen avslutas ler han extra mycket. Jag ler också och kramar honom hårt en gång, innan jag går mot min bil för att åka hemåt. 


 

Fredag
 - Nu glömmer ni inte att ni är lediga hela nästa vecka va? Skrattar våran lärare innan hon låter oss gå. 
Klassen instämmer i skrattande och gapar rakt ut ett stort nej. Såklart vi elever inte glömmer när det är lov. Det är de enda vi ser fram emot. Men det var inte de enda jag sett fram emot. Ikväll skulle jag träffa Justin igen. Efter den första lyckade dejten har vi enbart hälsat snabbt då vi haft mycket för oss. Men vi har däremot smsat konstant. 
 

I samma veva som jag sätter mig i bilen bredvid Ellen får jag ett sms från Justin:

Har ni lust att följa med uppåt, till Ryans stuga med oss killar i morgon? :) ”

Jag ler och läser smset för tjejerna som nickar ivrigt. 
- Det låter kul! Säger Ellen.
- Jag hoppas att Kevin är med! Säger Caroline och sedan sätter hon händerna fort för munnen. - oj.. heh, nu vet ni att jag gillar honom..


Jag ler bara och skriver till Justin:
Ja de vill vi helt klart! Vilken tid åker vi, vad behöver vi ta med och hur länge är vi där? :) ”
Justin är snabb på att svara:
” Vi tänkte åka runt 12. Ta med kläder för hela veckan eftersom vi tror vi stannar där hela veckan, men ni behöver inte om ni inte vill. Vi svänger in och handlar innan vi åker till stugan så alla får vad de vill ha! Du och jag har fortfarande dejten ikväll va? :) ”
Jag läser smset högt och sedan svarar jag: 
” Okej det här låter riktigt kul! Ja de hoppas jag! kom till mig klockan 8! Jag är ensam hemma, vi kan se på film och så! :)”

Halv åtta ropar Mason ner mig från rummet. 
- Vi åker alldeles strax, du får ringa om det är något och jag tror inte vi kommer hinna se dig imorgon om ni åker vid 12, tror inte vi kommer hem förrän tidigast 3. Ni får ha det så kul och här har du lite pengar så slipper du använda dina egna till maten och sådant. 
Jag tar emot pengarna och kramar Mason hejdå. 
- Tack Mason. Vi tjejer tänkte åka i min bil så jag kommer få lite pengar av dem också för bensinen. 
- Behåll pengarna ändå. Utifall att! 
Jag ler tacksamt emot honom vänder sedan klacken uppåt igen för att hinna byta om innan Justin kommer. Jag sätter på mig ett par svarta jeans och en blå grå randig tröja. Jag ser på mig i spegeln och rycker på axlarna. Det får duga.

Jag hinner precis gå ner för trappan när Justin ringer på dörren. Jag blir genast nervös och  måste ta många djupa andetag innan jag öppnar dörren. När jag öppnat dörren är det som om nervositeten sköljs bort och jag blir mig själv igen bara av att se honom.
- Hej! 
Hej! 
Justin kramar mig och pussar mig på kinden. Jag ler stort och försöker dölja rodnaden med att titta bort medan han kliver in i hallen.
- Vad ska vi se på? Har du någon favorit? Frågar jag medan vi går mot vardagsrummet. 
- Hm.. nej jag har ingen favorit direkt, vad har ni för filmer då? Svarar han. 
- De står i den hyllan. Säger jag och pekar innan jag fortsätter: - Om du väljer film så hämtar jag lite saker i köket. 

Han nickar och går bort mot hyllan medan jag vänder klacken och går emot köket. I köket plockar jag fram två skålar och går sedan till skafferiet för att hämta chips och ostbågar. Ur kylskåpet tar jag fram en coca-cola och ur skåpet ovanför diskhon tar jag ut två glas. Jag krånglar med allt till vardagsrummet där Justin är i full gång med att sätta i filmen i dvd-spelaren. 
- Oj, ska jag hjälpa dig. Säger han och tar skålarna innan jag hinner svara.
Jag ler tacksamt emot honom, ställer ner resten av sakerna och slår mig ner i soffan. 
- Vad har du valt för film?  
- Det får du se! 
Han ger mig dosan till dvd-spelaren och sätter sig sedan ner bredvid mig i soffan, fast en bit bort. Vilket för mig vart en liten besvikelse, jag vill ju sitta nära. Jag fipplar igång filmen och vi båda blir tysta. När filmtiteln ”step up” dyker upp ropar jag rakt ut:
- Det här är min favorit! 
- Jaså?
Jag nickar emot honom och Justin ser med förtjusat på mig.
- Föresten, varför sitter du så där långt bort? Säger han plötsligt.
Innan jag hinner svara eller ens reagera drar han mig närmare och ser sedan belåten ut. Jag ler stolt och lägger mig till rätta i hans famn medan vi ser på filmen. 

Under filmen pratar vi inte så mycket, men vi börjar hålla hand och kysser varandra några gånger. Precis i slutet av filmen börjar vi diskutera och det hela leder till ett ostbåge-krig. Justin hamnar över mig när han kastar sig mot mig och istället för att slänga ostbågar på mig börjar han kittla mig. Jag skrattar högt och han fortsätter tills vi båda måste lugna oss för att få luft. Nu är det ombyta roller och han ligger i mitt knä med huvudet, utsträckt över hela soffan. 
- Såå.. Börjar Justin. - Hur känner du inför i morgon? 
- Tycker det ska bli riktigt kul! Tycker inte du?
- Jo..
- Det låter inte riktigt så, varför inte?
- Jo de klart de ska bli kul! Men jag behöver veta en sak först.. Du kommer väl kunna göra så här även om de andra är med? För vill inte förlora de vi har bara för vi ska vara där med dem i en vecka? 
- Men de klart jag kan! Och jag ska det, jag lovar! Säger jag och ler. 
Justin ler och gör pussar i luften för att få mig komma närmare med läpparna så han kan pussa mig. 
- Jag kanske borde bege mig hemåt. Vi ses ju ändå imorgon! 
- Ja oj, klockan är ju redan 12! Svarar jag efter att ha tagit upp mobilen.
Jag följer med Justin ut till hallen och säger hejdå. Sedan vänder jag mig för att städa upp vårat ostbåge-krig med ett stort leende.
 

Vet de går segt med novellen, men jag har så mycket att göra i skolan/med skolan att göra. Så ni får helt enkelt stå ut! 
 
 
 
Postat av: amanda

hur gammal är du som skriver novellen?

Svar: 96a, så 18 i år :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2014-04-22 @ 20:50:00
Postat av: Malin

Superbra! :)

2014-04-26 @ 19:59:55
URL: http://nailartinspirations.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: