Category: News! | 2014-04-22 | 19:48:53

Jessicas - Bieber experience

Nu när det är precis ett år sedan Justin var här i Sverige tänker jag ofta på hur mycket jag saknar det. När jag fick reda på att Justin skulle komma till Sverige blev jag som alla andra Beliebers, heelt överlycklig. Jag och min syster lyckades få sittplats biljetter till den 22 och 23e.
 
Eftersom jag bor i Skellefteå så for vi till Stockholm redan på söndagen den 21a. När vi hade checkat in på hotellet så läste jag på internet att Justin var på Grand Hotel och att det var kaos där. Jag blev helt galen och skrek till min syster att vi måste fara dit direkt. Vi for dit och möttes av sång, fans som grät, fans som svimmade, ja det var helt galet. Justin var inte där och poliserna sa att han inte skulle komma föränn imorgon för han kvar i Danmark. Iallafall så stannade vi kvar utanför hotellet ett tag och pratade lite med andra Beliebers. Vi frågade poliserna vilken tid dom trodde att han skulle komma ungefär, och dom sa att dom hade fått information om att han skulle komma på eftermiddagen. För att vara på säkra sidan for vi dit redan vid 11.00 på månadagen. Vi möttes av samma hysteri och det var så otroligt kul. Vi hamnade nästan längst fram vid staketen vid ingången till Grand Hotell. Efter några timmar hör vi en helikopter och vi ser Justins svarta turnébuss komma. Det blev kaos och vissa började springa efter bussen, och jag minns bara hur allas grejer flög, ingen brydde sig om dom tappade något haha!
 
Tillslut parkerade bussen vid ingången och jag fick världens rus genom kroppen. Vi sjöng "Welcome to Sweden" och massa av hans låtar. Varje gång bussdörren öppnades hoppades alla att det var Justin, men från början var det bara några som bar ut saker och så vidare. Efter ungefär en timme händer det ofattbara, Justin kommer ut. Fort gick det, men jag såg han 2 meter framför mig. Efter att han hade gått in på hotellet stannade vi där i hopp om att han skulle komma ut eller något, men vi förstod ganska snabbt att det kommer han nog inte göra.
 
 
Vi for tillbaka till hotellet vi bodde på och laddade upp inför Justins första konsert i Sverige. Mitt i allt så ser jag på en Facebook-sida att Ticnet ska släppa några få biljetter till morgondagens konsert, alltså tisdagens. Impulsiv som jag är så säger jag till min syrra att vi måste försöka få tag på två biljetter så vi kan gå på två konserter, det enda problemet var att vi skulle åka hem med ett plan på tisdagen kl.10 på morgonen. Vi fick ännu en gång tag i två stycken sittplatsbiljetter men hade förträngt en viktig grej. Hur ska vi ta oss hem? Kan man avboka flyget såhär tätt inpå? Vi ringde till flyget och det kostade 1000kr per person att avboka biljetterna och flyga hem på Onsdagmorgon istället, men såklart gjorde vi det. Sen kom vi på en till grej, vart ska vi sova tisdag-onsdag? Vi skulle vara utcheckade från hotellet vi bodde på kl 12.00 på tisdagen. Vi tänkte först att vi skulle sova på bänkarna på Arlanda, men vi hittade ett billigt rum man kunde hyra. 
 
Iallafall så for vi till Globen, överlyckliga över att veta att vi skulle få se två konserter. Måndagens konsert kändes som 5 minuter, det gick så otroligt fort. Men vilken stämning och vilken konsert. Kunde inte fatta att jag hade sett Justin på riktigt. Efter konserten for vi till hotellet och jag kände hur glad jag var att det inte var över än. På tisdagen gick vi på stan på dagen och sen vid 4 for vi till Globen. Eftersom vi skulle sitta så behövde vi ju inte köa, så vi åt och gick runt Globen litegrann. När vi var inne så väntade vi ganska länge på att Justin skulle komma, men det gjorde ingenting tyckte jag. Det var så kul att vara där bland alla tusentals Beliebers och höra alla skrika "Justin! Justin! Justin!, så himla häftigt. När konserten startade försökte jag verkligen ta det lugnt och ta in att han stod framför mig. När han började sjunga Baby kände jag hur tårarna började komma ännu en gång. Jag förstod att det kommer dröja innan han kommer tillbaka till Sverige. Vi for till vårat rum och sen på onsdagmorgon flög vi hem i våra Justin-tröjor. När jag kom hem var jag ledsen de första dagarna för att det var över, men nu i efterhand är jag så otroligt glad att jag har sett honom och att det blev 2 konserter, efter lite om och men. 
 
 
 
Tack världens bästa Justin och alla härliga Beliebers för ett minne för livet! ♥
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: