Category: News! | 2013-10-10 | 21:44:46

Patrick Nilsson: ''Han gillar inte att bli tillsagd''

Här kommer artiklen från aftonbladet i text:

Byggare Bieber.
Patrick Nilsson är svensken som skapat världsstjärnan Justin Biebers superkropp.

- Justin är väldigt rolig att vara med, säger han till Nöjesbladet.


I stort sett varje morgon ringer Patrick Nilssons, 29, telefon.
På andra sidan luren? Världsstjärnan Justin Bieber, 19.
- När vi är på turné tränar vi när Justin känner för det. Man får alltid vara på tå och när han vill så kör vi ett pass. Men det brukar vara första grejen han vill göra på morgonen, säger han till Nöjesbladet.
Patrick Nilsson är Justin Biebers, tills nyligen, okände personlige tränare. Sedan sommaren 2012 har svenske Nilsson piskat Bieber i form, det senaste året med hjälp av hotellgym världen över då han reser med Bieber under hans ’’Believe tour’’. Nilsson, som flyttade till Los Angeles 2007, fick kontakt med Bieber genom världsstjärnans advokat som var klient på Nilssons gym i West Hollywood.
- Sedan introducerades jag för Justin av hans manager. Det var rätt så nervöst, men det var också väldigt spännande. Som tränare var det en perfekt klient, han var precis vad jag ville göra.

 

Äldre utseende
I början var målet att Bieber skulle lägga på sig vikt och bli större. Med hjälp av tunga vikter och viss konditionsträning är tanken att världsstjärnan ska få ett äldre utseende.

- För mig handlar det också om att motivera honom och göra det på ett roligt sätt. Det går inte att säga till honom ’’gör detta och detta och detta’’, för då gör han det inte. Han tycker inte om att bli tillsagd, säger han.

’’Gillar pingis’’
Det är ständig fläkt och fart kring världsstjärnan som Justin nu befinner sig i Korea – där Bieber och Nilsson hunnit prova hotellets driving ranger.

- Han är väldigt spontan och vi är omkring varandra väldigt mycket, så det har blivit en vänskap också. Han gillar att spela pingis så det gör vi en del.

Och jobbet som pt till en superstjärna betalar bra.

- Jag får nog inte säga hur mycket, men det är tillräckligt för att man ska vilja dumpa sina andra klienter för tillfället, säger han och skrattar.

- Sedan kan det förhoppningsvis alltid leda till något större.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: