Category: News! | 2013-05-21 | 18:19:00

Varför Taylor Swift inte tål Jelena

Justin är kanske inte en av Taylors favoriter, men en källa berättar för HollywoodLife.com att han är orättvist bedömd av ''22'' sångerskan.
 
Taylor Swift gjorde sina känslor för Justin Bieber tydliga efter att hon stack ut tungan när hon såg Selena Gomez kyssa ''Boyfriend'' sångaren backstage på Billboard Music Awards den 19 maj. Senare samma kväll, vägrade hon även att svara på en fråga om att Justin vann Milestona Award. Vi tror det är säkert att förmoda att hon inte är en Belieber.
 
En källa berättar om situationen för HollywoodLife.com: ''Taylor hatar Justin och vill inte att Selena ska ha någonting med honom att göra''
 
Taylor och Selena satt bredvid varandra under galan, medan Justin satt bredvid sin goda vän Lil Twist. Vi, tillsammans med miljoner fans, undrar varför den nyligen återförenade duon inte satt bredvid varandra som det var planerat.
 
HollywoodLife.com fick det berättat för sig att Justin och Selena inte ville dra åt sig uppmärksamhet till deras senaste återförening, så de spelade coola och satt separat.
 
Vår källa säge också att Taylor inte gillar Justin alls. Olyckligtvis för hon över hennes dåliga relationsshistoria på andra så ingen är lycklig.
 
Vad tror NI? Borde Taylor stötta Selena, eller har hon rätten till att uttrycka sina känslor?
 
Postat av: Pretty Little Liars Blog

Hejsan! Jag har startat upp en blogg om Miley Cyrus som uppdateras varje dag med nyheter och skvaller även flera bilder! Kanske är du ett fan av Miley och skulle vilja följa bloggen? Skulle betyda väldigt mycket för mig! Bloggen hittar du via denna adress: http://cyrusdaily.blogg.se/
Håller tummar och tår att du tycker om den. Ha det bäst, :)

2013-05-21 @ 19:05:56
URL: http://prettylittleliarsblog.webblogg.se/
Postat av: Malin.

hon är bara avundsjuk för att det går bra för selena och Justin och inte henne med hennes hundra killar HAHAHHAA

2013-05-23 @ 13:27:37

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: