Category: | 2013-05-16 | 13:19:00

Someday Summer Edition

Elizabeth Arden har släppt en Summer Edition av Justin Bieber's Someday fragrance, som sägs ska fånga den bekymmerslösa själen av sommar på flaska, och beskrivs som den perfekta följeslagaren för lekfulla dagar på stranden eller flörtiga sommarnätter.

 

Den sägs vara flörtig och rolig, och parfymen är en ljusare version av orginalet av Someday-doften, enligt varumärket. Den öppnar på toppnoter av mandarin, päron och magnolia, som bygger ett hjärta av jordgubb och mimosa, och ovanpå en bas som blandar vanilj med sandelträ och mysk.

 

Förpackningen är en uppfräschad version av orginalet. Flaskan är den här gången ljusblå med ett färgglatt lock, prydd med guldberlocker.

 

''Someday var den första doften jag gjorde för mina fans, och denna nya Special Edition doften är också utvecklad med dem i åtanke.''

 

''Jag älskar allt med sommaren: stranden, varmt väder och att simma i havet, så jag ville dela med mig av det med mina fans i en ljus, blå flaska och en doft som påminner mig om sommartid. Vare sig det är musik eller parfymer, gillar jag alltid att skapa något nytt och annorlunda bara för att påminna dem om hur fantastiska mina fans är och vad de betyder för mig.''


- Justin Bieber

 

Postat av: Bieberfever

Var kan man köpa den?

Svar: Det ryktas att den kommer släppas i Sverige i juli i år. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-30 @ 22:42:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: