Category: Jelena | 2013-05-23 | 12:24:53

Selena bryr sig inte om att Taylor ogillar Justin

 Från den äcklade minen hon gjorde när hon såg Justin och Selena kyssas på Billboard Awards, verkar det som att Taylor inte är ett fan av Biebs. En källa berättar för HollywoodLife.com att trots att Taylor inte accepterar Justin, låter inte Selena det påverka hennes val!


Selena Gomez, 20, gjort det klart att de definitivt är tillbaka på när de delade en kyss backstage på Billboard Music Awards den 19 maj. Selenas BFF Taylor Swift, 23, gjorde det också klart att hon inte är ett fan av Justin när hon stack ut sin tunga när hon såg paret mysa. En källa berättar för HollywoodLife.com att Selena kommer fortfarande vara vän med Tay, även om hon inte accepterar Justin.
 
''Selena kommer förbli vän med Taylor oavsett om hon dejtar Justin'' förklarar källan. ''Selena vet att Taylor inte är ett hot mot deras förhållande fysiskt, och kommer helt och hållet ta egna beslut''.
 
''När allt kommer omkring för Selena vet hon att det är bäst för henne att vara vänlig med båda, eftersom de enda gångerna Taylor verkligen kommer se Justin är under galorna'' berättar källan. ''Alla kan fejka att de gillar varandra i några timmar när dem är i dessa situationer''.
 
Källan lägger till ''Selena kommer inte göra det till ett problem, eftersom det kommer bli ett problem om hon väljer sida''
Postat av: Anonym

har inte justin och taylor varit bra vänner innan?

Svar: Jo, dem var jättebra vänner innan. Men dem kan ju vara bra vänner nu också, man ska aldrig lita på median... man vet ju inte va som händer i deras personliga liv, bakom murarna liksom :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-26 @ 10:56:22
Postat av: Anonym

JUSTIN BEIBER OCH SELENA HAR GJORTS SLUT DET VAR
SELENA SOM DUMPADE JUSTIN ! !!!!! Hon ville inte att
JUSTIN SKULLE FLÖRTA MED MAILEY !!! NÄR HON SÅG DET
DÅ VILLE HON SLÄPA JUSTIN FÖR GOTT! !!!!!!!!! :)

Svar: Observera att detta är ett gammalt inlägg, innan Justin umgicks med Miley. Annars har du helt rätt. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-06-24 @ 18:56:08

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: