Category: My Bieber Experience | 2013-05-27 | 20:01:00

Någonsin blivit noticed av Justin?

Har någon av er läsare någonsin blivit märkta av Justin?
 
Blir ni följda av honom på twitter, har han retweetat er, eller har ni i själva verket pratat med honom??
Kommentera er Bieber-experience och dela med er, så kanske jag puplicerar något! 
 
Postat av: AM

Jag och mina kompisar hade parkettplatser enda sedan juli 2012 då dem allra första biljetterna släpptes. Jag var jätteglad och var verkligen sjukt lycklig att äntligen veta att jag kommer få se min största idol live. I slutet av juli var jag i Thailand i 4 veckor. Under tiden jag var i Thailand släpptes vip biljetter till justins konserter och det vet något jag fick veta i efterhand när jag hade kommit hem. Att det fanns biljetter då man kunde få träffa honom gjorde mig jätteledsen att jag inte var en av dem som hade en. Jag är hans största fan och har varit det sedan 2008. Efter några månader fick jag veta att justin ska släppa ännu en konsert i sverige. Jag tjatar på pappa att han ska köpa meet and greet åt mig och min kompis. Pappa sitter bänkad vid ticnet på jobbet och kämpar för min skull men tyvärr var alla biljetter slut. Jag blev jätteledsen och kände att det inte alls skulle vara lika kul att gå på konserten när jag vet att det finns folk som haft möjlighet att få träffa justin. Dagarna gick och jag brydde mig knappt om att justin skulle komma till sverige. Jag var besviken att jag inte skulle få träffa honom. I slutet av mars åkte jag och min kompis till lanzarote i två veckor, jag minns när vi satt på balkongen och hon frågade mig varför jag inte hade kämpat med för att få en meet and greet biljett eftersom jag älskar justin så mycket. Jag instämde henne och fattade inte vad jag tidigare hade tänkt, det kändes omöjligt att kunna få en meet and greet pga hur många fans han har som är helt galna i honom.

Tre dagar efter att jag hade kommit hem från lanzarote ser jag ett en vän till mig på fb har gillat ett inlägg från en justin bieber fan sida. Det stod att ett fåtal biljetter kommer släppas nästa dag. Jag och min kompis bestämde oss för att satsa och chansa på att få bättre biljetter. Jag frågade min pappa om jag inte kunde låna 3000kr för detta skulle betyda så mycket för mig.

Jag och min kompis kom till globen ca kl 8 på morgonen. Biljetterna skulle släppas kl 12. Det var redan några tjejer där och när vi fick skiva oss på listan hamnade vi på nr 18. Jag kände redan då att det va kört! Klart att alla de 18 framför mig kommer köpa meet and greet och eftersom det är fåtal kvar så kommer jag inte ha någon chans men vi hoppades på att ändå kunna få golden circle.
När biljetterna väl släpptes kom det ut tjejer som hoppade av glädje och skrek. Jag blev så jävla nervös, jag kommer aldrig få någon, fan! Jag va så jävla ledsen för tänk er att det finns flera ticnet ombud i hela sverige som säljer samtidigt samt på nätet också, jag hade ingen chans tänkte jag.
När det väl var min tur sa jag direkt att jag ville ha en meet and greet och om det fanns kvar. Hon i kassan svarade inte, hon frågade efter mitt nummer och min mejladress. Min puls var i 190. Till slut frågade jag henne igen FINNS DET KVAR?! då sa hon ja det finns kvar!! Alltså den känslan jag fick var en känsla jag aldrig känt! Det var helt otroligt! Jag skrek och hoppade upp på min kompis som också var jätteglad för min skull. Hon själv hade inte råd med meet and greet men hon fick golden circle som hon önskade. Tjejen bakom oss som också skulle köpa meet and greet fick tyvärr ingen, jag fick den SISTA meet and greet. Hur sjukt är inte det?

Jag kan säga att jag var sjukt nervös dagarna innan meet and greet. På vägen in till globen hade jag en klump i magen. Jag var jätterädd ifall justin skulle vara otrevlig eller inte alls så som jag har byggt upp honom i mitt huvud.
Väl inne på meet and greet blev vi insläppta typ 5 och 5 i taget in i tältet där man fotades med honom, och när han stod och posade med en annan tjej så kollade han mot oss i kön och då tänkte jag fan vad coolt om jag skulle få ögonkontakt med justin bieber och när jag kollade på honom och försökte få ögonkontakt medan han posade med en annan tjej så kollade han på mig och jag vägrade kolla bort men han fortsatte kolla mig i ögonen! Jag fick panik så jag kollade bort sen eftersom han inte vek av blicken. Sen när det va min tur frågade jag "can i have a hug" han bah "yes ofc!" och jag tänkte liksom en slapp kram och att vi båda skulle kolla i kameran men han tröck mig emot honom as hårt och jag visste inte att han pussade mig på kinden, trodde han hade kinden mot min kind bara. Sen när vi tog bilden så sa hans livvakt och fotograf Woooow och sen började fotografen skratta och jag blev så jävla chockad så jag kollade inte ens på justin efter vi tog bilden, jag sa inte ens tack eller hejdå jag bara gick ut för att jag blev så chockad haha lol, jag undrar seriöst vad han tänkte om mig!!!! dör!! Han la upp bilden på twitter sen tillsammans med några andra bilder också.. Detta är så sjukt! Jag har fått träffa min största dröm och idag när jag sitter här vid datorn och skriver om hur jag har träffat justin bieber känns overkligt. Saknar honom sjukt mycket!

Svar: Jag blev alldeles tårögd när jag läste det här, vilken jäkla tur du haft!! Alla Beliebers högsta önskan har slagit in för dig, och jag kan inte vara annat än avis. Förstår att det känns overkligt. Jag stod längst fram i GC den 22, och det känns inte som att jag varit där. Allt är så overkligt! Men du har varit med om en dröm, njut utav det och glöm aldrig bort det! Kramar från Emilia!
justindrewbieberswe.blogg.se

Postat av: Anonym

han följer mig på twitter haaaahaaa:)

Svar: Hur gjorde du?? Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-27 @ 22:15:49
Postat av: Julia

Nej men Selena vet att jag finns och hur jag ser ut och heter osv :)

Svar: Jasså? Hur då? Berätta mer! :) Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-28 @ 15:40:44
Postat av: Denise

Jag satt och åt flingor (haha) medans jag skickade tweets till Justin. Det stod inte att jag hade blivit RTad av Justin då, men två dagar senare hände något konstigt.Flera stycken hade skickat massa tweets till mig som sa i något med stil med "@deniisehansen ,@justinbieber has RTed you!" Jag fattade ingenting och började att skrika. I panik så letade jag på Justins twitter efter min tweet, men jag hittade den inte! (Min mobil var tydligen inte på ett så bra humör...)Jag ropade på min storasyster och hon kollade på datorn istället. Och där var den, min tweet, på Justins Twitter! Jag började att skrika och hoppade omkring. Sedan började jag att gråta av lycka. Tänk att mitt allt har sett min tweet, han vet att jag existerar! ASDFGHJKL! HELT SJUKT! Det är fortfarande svårt att förstå att det här har hänt mig. Jag som alltid har sådan otur. Så ge aldrig upp, Beliebers! NEVER SAY NEVER AND BELIEVE! :D

Svar: Vilken lycka för dig! Det är sant, never say never! Kram! :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-28 @ 19:46:09
Postat av: My Bieber experience

Allt började med att en min syrra sa:
- Justin kommer till Sverige nästa år.
Jag sprang till pappa och sa att han måste köpa biljetter. Han sa: Nej, de kommer bli för dyrt.

Dagen innan biljetterna släpptes sa jag: Pappa, biljetterna släpps imorgon, snälla köp 2 biljetter.

Nästa dag när jag kom upp satt pappa och försökte få biljetter, han försökte i 6 timmar, Då gick vi in på aftonbladet och såg att biljetterna hade tagit slut snabbt och att dem hade släppt till en extra konsert. Men dem var också slut. Hela dagen var jag jätte ledsen. För jag hade inte fått biljetter.

I Februari skrev pappa ett sms till mig: Jag har en överraskning. Jag frågade vad de var och han skrev att jag fick veta en annan dag. På kvällen grät jag för att jag aldrig skulle få se Justin.

Nästa dag skulle vi åka och handla, då sa pappa: Du ska gå på konsert. Jag satt helt tyst och han sa: På Justin Bieber konsert. Jag satt som förstenad och sa inte ett ord. Jag la ut en bild på Instagram där de stod: Lyckligast i världen. Sen skulle jag skypa med min kompis och jag sa att jag längtade till 24 april. Hon frågade vad de var, då sa jag att jag skulle se Justin. Hon hade trott att jag ljög med bilden för att alla skulle bli avundsjuka.

Den 24 april åkte jag till Stockholm. Jag var jätte glad. På kvällen klockan 19.00 åkte vi till Globen. Vi gick in och hittade våra platser. Efter en stund kom "The fooo" in på scenen. Dom var helt okej, men jag ville bara att Justin skulle komma in på scenen.

Kl. 21.15 kom klockan upp på den stora skärmen. Jag skrek jätte mycket, dem 10 minuterna kändes som dem kortaste minuterna i mitt liv. Sen kändes de som att scenen exploderade. Jag skrek till jag blev hes. Han flög in på scenen och han var så perfekt att de inte går att beskriva. Jag grät och skrek och sjöng med i varje låt och filmade. När han frågade vem hans största fan var. Pekade rakt mot mig! <3

Sen efter konserten ville jag inte gå ut, jag ville stanna där för alltid, men vi gick ut och jag kände mig så lycklig, de kändes som om jag skulle dö av lycka.

Efter den där konserten har jag börjat gilla honom mer och mer, de pirrar i hela kroppen när jag ser en bild elr läser något om honom <3 Han betyder verkligen allt för mig <3 Jag glömmer aldrig den dagen.

// Belieber for life

2013-06-12 @ 16:13:13
Postat av: Belieber

Hade DIMOND VIP (golden circle) den 22a och A-läktare 23dje och såg Justin jätte bra, stod längst fram! Är lyckligast i världen för att jag har fått sett honom! Köade innan för att försöka få M&G i flera dagar men fick inte det... Men jag vet att jag en dag kommer få träffa honom, ger aldrig upp! Never say never!!

Svar: Då kanske vi sågs, jag (Emilia) hade också GC den 22 och stod längst fram! Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-06-16 @ 19:29:46

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: